LUC Vastgoed NS Station

Voor wie

Vastgoed eigenaren

Bij LUC Vastgoed Adviseurs begrijpen we de unieke uitdagingen waar vastgoedeigenaren mee te maken hebben. 

lees meer

Vastgoed gebruikers

Bij LUC Vastgoed Adviseurs begrijpen we dat het vinden en beheren van het juiste object essentieel is voor het succes van uw bedrijf.

lees meer
Sacha en Arthur.jpg

Gedegen begeleiding en advies voor vastgoedeigenaren én -gebruikers in Breda en omgeving.

Wilt u als eigenaar uw commerciële vastgoedobject(en) in Breda en omgeving verhuren of verkopen? Of bent u op zoek naar een ander object? Wij helpen bedrijven en investeerders bij het vinden van geschikte huisvesting die voldoet aan specifieke behoeften en doelstellingen. LUC is uw betrouwbare brug naar bedrijvig Breda. In vele branches. Groot en klein. 

Portfolio

Ons portfolio omvat multinationals in retail, financiële dienstverleners, institutionele en particuliere beleggers en mkb-bedrijven die we helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot hun commerciële vastgoedobjecten. Van advocaat tot grootwinkelbedrijf. Van zelfstandig ondernemer tot accountantskantoor. En van huisartsenpraktijk tot non-profitinstelling.

In gesprek met ons?

Wilt u weten wat we voor ú kunnen betekenen en hoe we te werk gaan? Dat vertellen we u graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Sacha Uitdewilligen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business