Maak kennis met het LUC team

Wij geloven dat succesvolle zaken afhangen van een persoonlijke aanpak. LUC werkt op basis van openheid en een goed, persoonlijk contact. We komen dan ook graag (en gratis) eens jouw kant op om te kijken of wij bij je passen.

 

Sacha Uitdewilligen        

06-55118440        

sacha@lucvastgoed.nl

Sacha voor raam

Sacha Uitdewilligen (1974) begon direct na zijn studie als makelaar in Breda en werd in 1999 beëdigd. Daarna deed hij 10 jaar uitgebreide ervaring op als makelaar in commercieel vastgoed bij onder meer een vooraanstaand internationaal vastgoedadvieskantoor. Naast zijn studie volgde Sacha verschillende vakgerichte opleidingen, waaronder de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Sacha is ingeschreven als Register Taxateur (RT) op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, lid van NRVT en RICS lid als Chartered Commercial Property Surveyor.

Sacha is gespecialiseerd in het adviseren van kantoorgebruikers, aan- en verhuur en advisering van aan- en verkoop van commercieel vastgoed. Dit voor zowel nationale en internationale marktpartijen, als voor non-profit organisaties. Sacha excelleert in het maken van matches en fungeert vaak als breekijzer in kennismakingsprocessen. Daarnaast wordt vaak een beroep gedaan op zijn expertise in rendementsberekening.

Naast vastgoed in algemene zin, en LUC in het bijzonder, wordt Sacha’s leven opgeleukt door vriendin Jasmijn en dochters Merlijn en Emma, Glenlivet single malt en NAC.

Arthur Lankhuizen        

06-55118460        

arthur@lucvastgoed.nl

Arthur Lankhuizen (1975) deed na afronding van zijn studie Makelaardij in Eindhoven (1997) ruim 10 jaar ervaring op bij 3 makelaarskantoren in de regio Breda, te weten Verbrugge Makelaardij, Naber en Van de Water. Daarnaast spijkerde hij zijn kennis op vastgoedgebied bij via verschillende vakgerichte opleidingen. Vooral op het gebied van het financieren van onroerende zaken en het commercieel beheren van vastgoedportefeuilles heeft Arthur een dijk aan ervaring opgebouwd en wordt hij veelvuldig geconsulteerd.

Naast LUC maken vrouw Paula, dochter Floor, zoon Jop en de stad Breda Arthurs leven een stuk leuker.

Inge Lang

Inge Lang heeft jarenlang op een toonaangevend makelaarskantoor in Breda gewerkt. Een echte all-rounder waar ieder kantoor jaloers op zou moeten zijn. Inmiddels is Inge sinds 2013 de steun en toeverlaat van Arthur en Sacha. Naast het werken voor LUC is Inge getrouwd en heeft twee jongens waar ze graag voor klaar staat. 

Ester van Gorp

Ester van Gorp is sinds kort werkzaam bij LUC. Ze zal samen met Inge alle werkzaamheden op kantoor zoveel mogelijk uit handen nemen van Arthur en Sacha. Naast het werk is Ester een fanatiek tennister bij TC Breda. Sinds een aantal jaren woont ze samen met haar vriend Hans en 2 dochters Anne en Esmee in Teteringen. 

LUC is ook aanwezig op social media