spoorstraat200-46.jpg

Vastgoed gebruikers

Voor bedrijven en gebruikers van commercieel vastgoed

Bij LUC Vastgoed Adviseurs begrijpen we dat het vinden en beheren van het juiste object essentieel is voor het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreide dienstverlening om gebruikers te ondersteunen bij het vinden van de perfecte locatie en het optimaliseren van hun vastgoedervaring. Wij staan klaar om u te begeleiden door het hele proces, zodat u zich kunt concentreren op de ontwikkeling van uw onderneming.

Betrokkenheid Ervaring Marktkennis Inzicht Voorsprong
hogemosten.jpg

Strategische partner

Steeds meer bedrijven die op zoek zijn naar de aankoop of huur van een geschikt bedrijfspand in Groot Breda komen naar LUC voor advies. Ons uitgebreide netwerk, onze kennis van de lokale markt en onze persoonlijke betrokkenheid zorgen ervoor dat we onze klanten in alle stadia van de overeenkomst deskundig kunnen adviseren.

Begeleiding

We toetsen het programma van eisen, relateren dat aan het aanbod in (en onder) de markt, toetsen de onderliggende overeenkomsten en brengen uiteindelijk de ultieme match tot stand.

Als toegewijde lokale bedrijfsmakelaar begrijpen we het belang van een strategische vastgoedpartner voor uw commerciële behoeften. Bij LUC zijn we gepassioneerd in het ondersteunen van ondernemers, investeerders en bedrijven bij het vinden van de perfecte commerciële vastgoedoplossing die aansluit bij hun zakelijke doelstellingen.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business