LUC Vastgoed

OVER LUC

De zekerheden van LUC

Kiest u voor LUC, dan profiteert u van een slimme blik op de lokale markt én van een ‘staat van dienst’ die stevig rust op meer dan 30 jaar ervaring. Welk vastgoeddoel u ook voor ogen hebt. Daarbij mag u rekenen op de zekerheden van LUC:

Betrokkenheid Ervaring Inzicht Marktkennis Voorsprong
Sacha en Arthur.jpg

Zekerheden van LUC

Betrokkenheid | U stapt binnen bij een kleinschalig kantoor waar persoonlijke betrokkenheid de gewoonste zaak van de wereld is. Waar we samen met u werken aan uw doelen, vragen en wensen. Alsof het ons eigen vastgoed betreft.

Inzicht | U vergroot er uw professioneel inzicht in hoe een object zich financieel tot de markt verhoudt.

Ervaring | U ontmoet hier adviseurs die met trots en zelfvertrouwen hun jarenlange ervaring in (beleggen in) commercieel vastgoed met u delen.

Marktkennis | U krijgt er toegang tot uitmuntende kennis van het huidige én toekomstige vestigingsklimaat in Breda en omstreken, dankzij een bewust lokale focus. Kennis die ongeëvenaard vindingrijk wordt ingezet om uw doelen te bereiken.

Voorsprong | U staat met dit alles steeds ‘met 1-0 voor’, waardoor u eerder unieke kansen ziet in bijvoorbeeld vestigings- en investeringslocaties, veranderende condities, wijzigingen in bestemmingsplannen etcetera, en dus sneller kunt handelen.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de Zekerheden van LUC, of over alle facetten en voordelen van onze diensten? Neem dan zeker contact met ons op voor een persoonlijke afspraak. We helpen u graag verder.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business