stignatiusstraatluchtfoto.jpg

Vastgoed eigenaren

Voor bedrijven en eigenaren van commercieel vastgoed

Bij LUC Vastgoed Adviseurs begrijpen we de unieke uitdagingen waar vastgoedeigenaren mee te maken hebben. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om u te ondersteunen bij het beheren en maximaliseren van uw vastgoedinvesteringen. LUC ondersteunt eigenaren van commercieel vastgoed in de verkoop of verhuur van hun objecten. 

Betrokkenheid Ervaring Marktkennis Inzicht Voorsprong
LUC Vastgoed.jpg

Groot netwerk

Met meer dan 20 jaar ervaring in de commerciële vastgoedsector in Breda hebben we ondertussen een immens netwerk opgebouwd. Daardoor weten we precies wie waarnaar op zoek is, en wat er in (én onder) de markt gebeurt. Die lokale kennis en onze informatie voorsprong zorgen ervoor dat we snel en doelgericht kunnen adviseren en het best passende verhuur- of verkooptraject kunnen vaststellen. Vanzelfsprekend doen we dat in nauwe samenwerking met u.

We kennen de wijken

Onze lokale expertise stelt ons in staat om diepgaand inzicht te hebben in de Bredase vastgoedmarkt. We kennen de wijken, buurten en specifieke eigenschappen van vastgoed en omgeving in deze prachtige stad, waardoor we u waardevol advies kunnen geven bij het nemen van cruciale beslissingen.

In gesprek met ons?

Wilt u weten wat we voor ú kunnen betekenen en hoe we te werk gaan? Dat vertellen we u graag in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business