COMMERCIEEL VASTGOED KENT VOOR ONS GEEN GEHEIMEN

Meer dan 30 jaar ervaring in commercieel vastgoed en een sterke regionale focus op Breda en omstreken vormen het oerdegelijke fundament van de dienstverlening van LUC. Bij LUC weten we hoe het toekomstige vestigingsklimaat er in Groot Breda uitziet. Hoe een object zich tot de markt verhoudt. En wat er “onder de markt” gebeurt.

Essentiele pijlers op basis waarvan we onze opdrachtgevers professioneel kunnen adviseren als het gaat om aan- of verkoop, huur of verhuur, taxaties of een advies voor uw toekomstige bedrijfshuisvesting.

Onderscheidend in aanpak door heldere focus

De manier waarop we onze vastgoedexpertise inzetten maakt LUC wezenlijk anders dan andere vastgoedkantoren. Die onderscheidende aanpak komt op verschillende manieren tot uiting. Zo nemen de vastgoedadviseurs van LUC een opdracht pas aan als de kans op een succesvolle transactie meer dan behoorlijk is. Daarnaast kiezen we in tegenstelling tot veel van onze collega’s voor een duidelijke focus.  Focus op de lokale markt, focus op commercieel vastgoed, en focus op korte lijnen en een efficiënte, laagdrempelige bedrijfsvoering. Daardoor houden we meer tijd en persoonlijke aandacht voor uw dossier over en verhogen we de kans op een gunstig eindresultaat.

LUC is ook aanwezig op social media