Sacha Uitdewilligen.jpg

Taxaties

Samenwerking met Stima Valuation & Advisory

Voor het vaststellen van de waarde van commercieel vastgoed werkt LUC al jarenlang samen met Stima Valuation & Advisory. Dit om de regionale marktkennis (LUC) te combineren met gespecialiseerde taxatiekennis (Stima).

Steeds beoordelen twee taxateurs uw object. Kennis en kunde staan voorop. Maar ook ethiek en integriteit. In dat perspectief zijn we geregistreerd als Regulated Firm bij de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en gecertificeerd door NRVT waarmee u er zeker van kunt zijn dat taxaties voldoen aan (inter)nationale en professionele kwaliteitstandaarden.

hogemosten.jpg

Werkwijze

Hetgeen u van ons ontvangt is een rapport dat voldoet aan de vereisten van NRVT en RICS. Het rapport wordt ondertekend door 2 taxateurs en in PDF-formaat aangeleverd.

En wilt u inzicht in de potentie en/of waarde van uw vastgoed of heeft u een taxatie nodig voor bijvoorbeeld de jaarrekening, financiering, aan- of verkoop of fiscale vraagstukken?

TMI

Taxatie Management Systeem

Voor de verwerking van onze taxaties werken wij met het Taxatie Management Systeem (TMS) van fluX. Zo kunt u rekenen op een eerlijke en betrouwbare taxatie. Een belangrijk aspect van het TMS (Taxatie Management Systeem) is dat het voldoet aan alle internationale professionele standaarden.

Daarnaast worden de taxaties uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde, gekwalificeerde taxateurs. Kortom, TMS staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit van een taxatie

Wat kan LUC nog meer voor u betekenen?

We staan op deze website beknopt stil bij onze verschillende diensten. 

Makelaardij

Verhuur en verkoop, aanhuur en verhuur van commercieel vastgoed.

Beleggingen

Uw kapitaal verantwoord en accuraat belegd in commercieel vastgoed

wij beantwoorden graag uw vragen?

Hebt u vragen? Wilt u meer weten over ons partnership met Stima of wenst u een deskundige waarde-inschatting? We helpen u graag.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business