Sacha Uitdewilligen.jpg

Makelaardij

Verhuur en verkoop aanhuur en aankoop

Om vraag en aanbod van commercieel vastgoed succesvol bij elkaar te kunnen brengen, dient een vastgoedadviseur aan een aantal basisvoorwaarden te voldoen: grote, persoonlijke betrokkenheid, uitmuntende kennis van de lokale markt, verregaande professionaliteit én snelheid van handelen. Een beproefd recept voor succesvolle transacties.

wilhelminasingel3-42.jpg

OFF-MARKET INFORMATIE

Sacha en Arthur handelen steeds alsof het vastgoed van henzelf is en besteden bewust vanuit een klein team veel tijd en aandacht aan iedere casus. Ze zijn gepokt en gemazeld in de regio en hebben diepgaande kennis van alle lokale vestigingslocaties, regelgeving en zakelijke trends.

Daardoor bent u snel op de hoogte van ontwikkelingen en kansen, hebt u toegang tot alle informatie over bijvoorbeeld geldende, marktconforme condities (en wijzigingen) in de directe omgeving van een object én hebt u toegang tot off-market informatie.

Wat kan LUC nog meer voor u betekenen?

We staan op deze website beknopt stil bij onze verschillende diensten.

 

Taxaties

Vastgoedwaardering en brede advisering over objecten van iedere omvang

Beleggingen

Uw kapitaal verantwoord en accuraat belegd in commercieel vastgoed.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business