Verhuur / verkoop

Bij LUC denken we als eigenaren van het pand. We confronteren elkaar dan ook vaak met de vraag: “Wat zouden we zelf doen als we eigenaar waren van het pand?”.  De kleinschaligheid van ons bureau stelt ons bovendien in staat extra tijd en aandacht in casussen te stoppen. En met die uitstekende dossierkennis kunnen wij dan weer daadkrachtig handelen.

Een grote, persoonlijke betrokkenheid, uitmuntende kennis van de lokale markt en snelheid van handelen zijn essentiële factoren bij het verhuren/verkopen van bedrijfsmatig onroerend goed. Doordat onze vastgoedadviseurs gepokt en gemazeld zijn in de regio zijn ze prima op de hoogte van alle ontwikkelingen, kansen en uitdagingen.

Bij verkoop of verhuur van commercieel vastgoed werkt LUC altijd in nauwe samenwerking met zijn klanten. In onderling overleg stellen we het meest geschikte verhuur/verkooptraject vast, waarbij we nadrukkelijk rekening houden met het type vastgoed, de geldende (beleggings)markt en - uiteraard – de wensen van de verhuurder/verkoper.

 

LUC is ook aanwezig op social media