930 m² aan de Takkebijsters 61-65 verhuurd aan 2 partijen

takkebijsters61-73-58.jpg

Alphabet Nederland heeft geruime tijd geleden aangeven te willen vertrekken aan de Takkebijsters 61-65. Dit heeft geresulteerd in 2 nieuwe huurders welke direct de lege kantoorruimtes in gebruik gaan nemen. Er ontstaat hierdoor geen leegstand in het pand.

min. leestijd

Over de huurder

De ruimte op de begane grond en eerste verdieping met eigen entree en voorzieningen is verhuurd aan een groothandelaar in gehoorbescherming. Met het hoofdkantoor in Breda hebben zij een mooie representatieve locatie gevonden. De  bovenste verdieping zal per april 2024 door een keurings instituut in gebruik worden genomen. Opvallend is dat beide nieuwe huurders reeds gevestigd zijn op het Moleneind, dit geeft aan dat het voor hen een aantrekkelijk kantoor/bedrijventerrein is mede doordat het goed bereikbaar is per auto.  

Over de verhuurder

De eigenaar en beheerder is zelf gevestigd aan de Takkebijsters. Onderhoud en uitstraling wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen. De uitstraling van het bedrijventerrein is de laatste jaren sterk verbeterd.   

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business