LUC verhuurt aan Fashion Tiger

fashiontiger.jpg

Na Marie Stella Maris en Tess-V verhuurt LUC aan Fashion Tiger. Fashion Tiger is in korte tijd uitgegroeid tot dé modeboetiek door en voor jonge meiden. De collectie wordt wekelijks aangepast en kenmerkt zich met trendy en betaalbare mode. Begin 2023 openden zij hun deuren in Rotterdam, in oktober een Winkel in Utrecht en de nieuwe winkel in Breda staat gepland voor medio Q3 2024. We zijn ervan overtuigd dat Fashion Tiger een waardevolle toevoeging zal zijn aan het winkelgebied.

min. leestijd

Per 1 augustus

Per 1 augustus is Fashion Tiger de nieuwe huurder van het prachtige Rijksmonument aan de Veemarktstraat 17 in Breda. LUC Vastgoed Adviseurs vertegenwoordigde de verhuurder in deze.

Veemarkstraat Breda

De Veemarktstraat is een gezellige drukke winkelstraat in het hart van de Bredase binnenstad. Er is een gevarieerd winkelaanbod met naast nationale en internationale ketens ook veel lokale ondernemers. Met de komst van Fashion Tiger blijft de Veemarktstraat zich ontwikkelen als een dynamische winkelstraat met een diverse mix van winkels. Winkels die zich in de directe omgeving bevinden zijn o.a. Omoda, My Jewellery, Van Bommel, Ace & Tate, Marie Stella Maris en Tess-V.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business