Cloetta huurt 1.441 m² kantoorruimte in Breda

Chasseveld Pathe.jpg

In het gebouw “De Potvis” aan het Chasseveld is 1.441 m² kantoorruimte verhuurd. De 3e en 4e verdieping zijn inmiddels in gebruik genomen door Cloetta. Het kantoorgebouw is totaal ca. 3.000 m² groot en beschikt over een energielabel A. Het maakt deel uit van een groter complex met o.a. woningen, een sportschool, Pathe bioscoop en een restaurant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sacha Uitdewilligen.

min. leestijd

Cloetta Holland B.V.

Cloetta Holland B.V., het moederbedrijf achter onder andere de snoepmerken Red Band en Venco, is medio 2023 verhuisd van het Oosterhoutse bedrijvenpark Hoevestein naar het Chasséveld in Breda.

Alle 160 werknemers met standplaats Oosterhout zullen de overstap naar Breda maken. “De goede bereikbaarheid van de stad Breda en de centrale ligging van het nieuwe kantoor in de stad, gecertificeerd met energielabel A, heeft ons doen besluiten te verhuizen. De nieuwe locatie zal een groot gedeelte van ons personeel stimuleren met het openbaar vervoer en met de fiets naar kantoor te komen. Cloetta gaat terug te gaan naar de stad waar het voor Red Band in het verleden allemaal is begonnen”, aldus Ewald Frénay, Area President bij Cloetta. Naast Red Band en Venco is Cloetta ook bekend van Sportlife, Xylifresh en King pepermunt.

Over de verhuurder

IHCP (International Hotel Capital Partners) is een investeringsmaatschappij en een Nederlandse ontwikkelaar en operator van hotels.

Rol van de adviseurs

LUC Vastgoed Adviseurs adviseerde de verhuurder bij het tot stand komen van de verhuurtransactie. Daarnaast heeft LUC contact tot stand gebracht tussen de Gemeente Breda en Cloetta. Mevado Consult adviseerde de huurder Cloetta Holland B.V. 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business