De Bloedbank verhuist naar de Boschstraat 65

Aan de Boschstraat 65 is 770 m² kantoor- winkelruimte verhuurd. De ruimte is gelegen op de begane grond en beschikt over een royaal parkeerterrein aan de achterzijde. De Bloedbank Breda heeft inmiddels de sleutel en binnenkort starten de werkzaamheden. Medio mei 2024 zal de verhuizing naar de Boschstraat 65 plaatsvinden. De nieuwe bloedbank biedt straks ruime openingstijden en meer voorzieningen op een prettige, centrale locatie. Een steeds groter deel van onze donors woont en werkt in de stedelijke gebieden. Daarom is er gekozen voor een goed bereikbare locatie en extra services voor de donor, die passen bij de moderne tijd. De locatie en het pand aan de Boschstraat sluiten daar goed op aan, een duurzame, toekomstbestendige bloedvoorziening waar donors graag blijven komen.

min. leestijd

Over de huurder

De Bloedbank Breda oftewel Sanquin is meer dan alleen een bloedbank. Ze richten zich ook op gezondheidsinnovaties d.m.v. onderzoek. De Bloedbank is nu gevestigd aan de St. Ignatiusstraat 6 in Breda. De gehele vestiging met haar werknemers zal verhuizen naar de nieuwe locatie.

 

Over de verhuurder

Een particuliere belegger verhuurt het pand voor een periode van minimaal 10 jaar.  

 

Rol van LUC Vastgoed Adviseurs

LUC Vastgoed Adviseurs adviseerde de verhuurder en heeft het pand verhuurd zonder enige melding op internet.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business