570 m² verhuurd in multi tenant kantoorgebouw

Breda Bijster.jpg

Recent werd er circa 570 m² kantoorruimte verhuurd in het kantoorgebouw gelegen aan de Bijster 7-21 te Breda. In het gebouw huurde eRocket circa 325 m² op de begane grond en Bernina circa 245 m² op de 1e verdieping. Na een renovatie van de algemene ruimtes en entree werd er dit jaar totaal circa 2.100 m² verhuurd in dit kantoorgebouw. Op dit moment zijn er nog twee ruimten van respectievelijk circa 420 m² en circa 690 m² beschikbaar.

min. leestijd

Over de verhuurder

Summa Vastgoed is een stabiele, financieel gezonde en betrouwbare investeringsmaatschappij gevestigd in Terneuzen.

Over de huurder

eRocket is een online marketing bureau en Bernina International AG is een producent van naai- en borduurmachines die op deze locatie haar kantoor en trainingscenter huisvest. Beide partijen zijn reeds gevestigd in Breda en verhuizen van respectievelijk bedrijventerrein De Moskes en Hoogeind naar deze centraal gelegen plek in de stad.

Rol van de adviseurs

Het makelaars team van verhuurder, LUC Vastgoed Adviseurs B.V. en De Lobel & Partners – real estate experts, brachten beiden een van de transactie tot stand. Huurder eRocket werd geadviseerd door EQ Real Estate - de professionals in commercieel vastgoed. Het pand wordt beheerd door Summa Vastgoed.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business