Online diensten

Uw (verkoop-)dossier online beschikbaar en digitale ondertekening van documenten. Op zoek naar marktinformatie en kwartaalrapportages van NVM Business. Meer informatie over de mogelijkheden van een digitaal klantendossier via Move.nl en aanvullende informatie over digitale ondertekening van CM sign vindt u hier. Ook vindt u marktinformatie en kwartaalrapportages gepubliceerd door NVM Business.

cmlogo.png

Digitaal ondertekenen

Wij maken gebruik van Via CM sign om bestanden digitaal te ondertekenen voor het afsluiten van o.a. Koopovereenkomsten, Huurovereenkomsten, Opdracht tot dienstverlening, Lijst van zaken, Vragenlijst en bijvoorbeeld een Opleveringsrapport.

 

De contracten ondertekend door CM Sign worden voorzien van een tijdstempel en een certificaat voor digitale handtekeningen waardoor het ondertekende document een elektronisch zegel krijgt en een geldige digitale handtekening geeft. Meer informatie hierover is te vinden op de website van CM.com

move.nl

Move.nl

Het online klantendossier van Move.nl is breed inzetbaar en stelt ons in staat om AVG-proof met u te communiceren. Vanuit een digitaal klantendossier is het mogelijk om veilig en gemakkelijk documenten te delen, legitimatie te uploaden en anonimiseren en persoonsgegevens te laten controleren en aanvullen.  

 

Of om vrijgegeven werkzaamheden van LUC te kunnen inzien. Relevante informatie en contactgegevens zijn zo voor u geordend en op een centrale plek beschikbaar. Wilt u gebruik maken van move.nl vraag dan naar de mogelijkheden. 

NVM Business

Kennisplatform NVM Business

Dit platform dient als kennisbank voor NVM Business-leden en marktpartijen. Dit kennisplatform van NVM Business vindt u rapporten en publicaties over de Nederlandse commercieel vastgoedmarkt. 

Bekijk hier de nieuwste rapporten.

 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Ester van Gorp.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business