Gravinnen van Nassauboulevard 75

4811 BN Breda Kantoorruimte
Te huur € 200,- / m² 2518 m2

In Breda is een fantastisch station gerealiseerd. Het betreft een modern station waar reizen, wonen, werken en winkelen zijn geïntegreerd in één gebouw. Breda Centraal is het kloppend hart van de stad met alle faciliteiten binnen handbereik voor de hedendaagse manier van werken. Via een 36 meter brede voetgangerstunnel is het centrum van Breda op een eenvoudige manier te bereiken. De kantoorruimtes bevinden zich op de 3e - 4e en 5e verdieping van het gebouw.

Contact opnemen
183160171

Via een 36 meter brede voetgangerstunnel is het centrum van Breda op een eenvoudige manier te bereiken. De kantoorruimtes bevinden zich op de 3e - 4e en 5e verdieping van het gebouw. De ruimtes zijn voorzien van: representatieve centrale entree, liften, lange gangzones met uitzicht op het station, sanitaire voorzieningen, warmte/koude opslag middels WKO en pantry. In de nabije omgeving en op het parkeerdek zijn betaalde parkeermogelijkheden. De parkeernorm bedraagt 1:150 m². Aanvullende abonnementen via Q-park op basis van 7x24u EUR 133,33 per maand en 5x12u EUR 100,- per maand. Huidige huurder van unit 5.8-5.11 huurt thans 40 extra parkeerplaatsen, deze kunnen worden overgenomen door nieuwe huurder.

Stationslocatie  Diverse kantoorruimtes  Wonen-reizen-werken-winkelen in 1 gebouw
Kenmerken
Straat
Gravinnen van Nassauboulevard 75
Adres
4811 BN BREDA
Omgeving
Kantorenpark
Status
Te huur
Vloeroppervlakte
2518 m2
Huurprijs
€ 200,- / m²
Parkeerplaatsen
16
Servicekosten
€ 60,- / m²
Foto's
Omgeving

Breda ligt direct aan de snelwegen A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam), A27 (Breda-Utrecht) en A58 (Bergen-op-Zoom-Breda-Eindhoven). Via de Stationslaan is het parkeerdek te bereiken. Deze locatie heeft een optimale bereikbaarheid via het spoor, met 16 treinen per uur. Elke 4 minuten zal er een trein stoppen op Breda Centraal. Met de Intercity Direct staat u in 57 minuten op Schiphol en hartje Amsterdam. De havenstad Rotterdam bereikt u al binnen 20 minuten. Ook Antwerpen is slechts een half uurtje met de trein. Het centrum is via de 36 meter brede voetgangerstunnel eenvoudig bereikbaar.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business