Gravinnen van Nassauboulevard 4

4811 BN Breda Winkelruimte
Te huur € 150,- / m² 1230 m2

In Breda is een fantastisch station gerealiseerd. Het betreft een modern station waar reizen, wonen, werken en winkelen zijn geïntegreerd in één gebouw. Breda Centraal is het kloppend hart van de stad met alle faciliteiten binnen handbereik voor de hedendaagse manier van werken. Via een 36 meter brede voetgangerstunnel is het centrum van Breda op een eenvoudige manier te bereiken. 

Contact opnemen
187086905

De kantoorruimtes / commerciële ruimtes bevinden zich aan de noord-zuidzijde aan de buitenzijde van het gebouw en in de stationshal. Diverse kantoorruimtes / commerciële ruimtes zijn beschikbaar variërend vanaf ca. 100 m² t/m 1.230 m². De commerciële ruimtes zijn casco - oplevering in overleg met verhuurder, mogelijkheden tot een afbouwbijdrage welke in overleg met verhuurder zal worden besproken. Huurprijs commerciële ruimtes bedragen EUR 150,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. In de nabije omgeving en op het parkeerdek zijn betaalde parkeermogelijkheden. De parkeernorm bedraagt 1:150 m². De kosten bedragen EUR 133,- per maand. Aanvullende abonnementen via Q-park op basis van 7x24u EUR 133,33 per maand en 5x12u EUR 100,- per maand.

Ruimtes vanaf circa 100 m² NS Station Breda-Centraal Parkeren op het parkeerdek
Kenmerken
Straat
Gravinnen van Nassauboulevard 4
Adres
4811 BN Breda
Omgeving
Overig
Status
Te huur
Vloeroppervlakte
1230 m2
Huurprijs
€ 150,- / m²
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
€ 60,- / m²
Foto's
Omgeving

Breda ligt direct aan de snelwegen A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam), A27 (Breda-Utrecht) en A58 (Bergen-op-Zoom-Breda-Eindhoven). Via de Stationslaan is het parkeerdek te bereiken. Openbaar vervoer optimale bereikbaarheid via het spoor, met 16 treinen per uur. Elke 4 minuten zal er een trein stoppen op Breda Centraal. Met de Intercity Direct staat u in 57 minuten op Schiphol en hartje Amsterdam. De havenstad Rotterdam bereikt u al binnen 20 minuten. Ook Antwerpen is slechts een half uurtje met de trein. Het centrum is via de 36 meter brede voetgangerstunnel eenvoudig bereikbaar.

 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business