Dorpstraat 56 a,b,c

4851 CN Ulvenhout Belegging
Te koop € 1.375.000,- k.k. 519 m2

Karakteristiek beleggingsobject of combinatie wonen/beleggen, kantoor-/winkelruimte, grote woonruimte achterzijde begane grond alsmede een kamer op de eerste verdieping met tuin en garage. Winkelruimte begane grond,  2 appartementen op 1e verdieping. De winkelruimte (gedeeltelijk) en de 2 appartementen op de verdieping zijn verhuurd.  

Contact opnemen
138961015

De totaal aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 519 m² bestaande uit een winkelruimte, kantoor en drie appartementen. De woonruimte op de begane grond heeft maar liefst ca. 152 m² woonoppervlakte, een masterbedroom op begane grond en extra kamer op de 1e verdieping van ca. 21 m² (totaal 173 m²).  De grote tuin op het zuidwesten heeft aan de achterzijde parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een garage. Deze ruimte is thans samen met de kantoor/winkelruimte aan de voorzijde in gebruik bij eigenaar en zal leeg/onverhuurd worden opgeleverd. In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van onbetaalde  parkeermogelijkheden. Op achtergelegen terrein zijn 2 parkeerplaatsen. 

Beleggingsobject Dorpskern Ulvenhout Grotendeels verhuurd
Kenmerken
Straat
Dorpstraat 56
Adres
4851 CN Ulvenhout
Status
Te koop
Bouwjaar
1965
Vloeroppervlakte
519 m2
Prijs
€ 1.375.000,- k.k.
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Het dorp Ulvenhout ligt een kilometer ten zuidoosten van Breda, grenzend aan de rijksweg A58. Ulvenhout telt circa 5.000 inwoners. In de directe omgeving van het object vindt u exclusieve winkels en eetgelegenheden. Op de Dorpstraat zelf zijn diverse winkels, supermarkten en horeca gevestigd. Het dorpse karakter van Ulvenhout maakt dat men hier rustig kan winkelen en wonen en dat op zeer korte afstand van Breda. 

 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business