Catharinastraat 16

4811 XH Breda Kantoorruimte
Te huur € 2.050,- / mnd 769 m2

Huys Snellen maakt onderdeel uit van Egard Boutique Offices en is een kantoorvilla gelegen aan de Catharinastraat 16 in het centrum van Breda. Huys Snellen biedt exclusieve full-service, turn-key kantoorsuites en vergaderruimten in Breda op unieke, centraal gelegen locatie in de binnenstad. 

Contact opnemen
185384829

Huys Snellen heeft diverse luxe turn-key kantoorsuites beschikbaar van 3 tot 16 werkplekken. Er is parkeergelegenheid beschikbaar op eigen terrein en er zijn diverse parkeerterreinen/garages in de directe omgeving waar de mogelijkheid bestaat een parkeervergunning af te sluiten. De kantoorsuites zijn: volledig gemeubileerd in stijlvol geheel, inclusief moderne verlichting, wand- en vloerbekleding, eigen Wifi/internet en toegang tot printer/scanner, moderne zit- en stabureau's en passende bureaustoelen, diverse kamers zijn uitgerust met airco, optioneel gebruik van 2 vergaderruimtes, bezoekersontvangst door gastvrouw/hostess, pent offices voorzien van luxe pantry/volledig geoutilleerde keuken, optioneel virtueel kantoor en flexibel huurtermijn mogelijk vanaf 6 maanden.

Kantoorsuites te huur Full service, turn-key Toplocatie centrum Breda, stationslocatie
Kenmerken
Straat
Catharinastraat 16
Adres
4811 XH BREDA
Omgeving
Winkelgebied stadscentrum
Status
Te huur
Bouwjaar
1728
Vloeroppervlakte
769 m2
Huurprijs
€ 2.050,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Door de ligging nabij het singeltracé van Breda is zowel de snelweg A27 (Breda-Utrecht) als de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevindt zich een ruim aanbod in betaalde parkeermogelijkheden. Op loopafstand zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig  het NS centraal station is ook op loopafstand bereikbaar. 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business