Verhuurder Summa Vastgoed
Over deze verhuurder

Summa Vastgoed

Summa is een investeringsmaatschappij. Naast koop, verhuur en (her)ontwikkeling van vastgoed, participeren we in verschillende kansrijke projecten. 

 

Vanaf eind jaren 70 timmert Summa aan de weg in België en Nederland. De afgelopen dertig jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een stabiele, gezonde en betrouwbare investeringsmaatschappij. Onder inspirerende leiding van Miranda Cok zoekt het enthousiaste team iedere dag nieuwe kansen en duurzame oplossingen en rendabele investeringen.

 

Blik gericht op de toekomst

 

Summa Vastgoed koopt geen vastgoed aan om het vervolgens snel weer af te stoten. We richten ons op de langere termijn. We willen dat onze huurders zich goed voelen in onze panden: zij moeten ruimte hebben om te ondernemen, te leven en verder te groeien. We investeren dan ook niet alleen geld in projecten maar ook tijd en energie in het contact met onze huurders. De lijnen zijn kort. Samen gaan we voor de beste, meest duurzame en economisch verstandige oplossing.

Wij zien kansen

Naast aankoop en verhuur van bestaande panden, richten we ons ook op de ontwikkeling van nieuwe projecten en herontwikkeling van vastgoed. Onze ervaring op het gebied van visieontwikkeling, marktonderzoek en projectmanagement komt hier uitstekend van pas. De wensen van de toekomstige gebruikers/huurders van deze panden zijn leidend bij de keuzes die we maken. Voor de uitvoering werken we samen met vaste partners. Daarnaast participeren we in kansrijke projecten in binnen- en buitenland.

Summa Vastgoed
Referentie plaatsen Wat is uw ervaring met deze verhuurder?

LUC is ook aanwezig op social media