Willemstraat 7 A

4811 AH Breda Winkelruimte
Verhuurd o.v.b. € 175,- / m² 543 m2

Het winkel- / kantoorobject is gelegen op een centrale locatie nabij het NS Station Breda Centraal. Het object bevindt zich op loopafstand van het stadscentrum en op steenworp afstand van het stadspark Valkenberg. 
 

Contact opnemen
138961544

De Willemstraat en het stationsgebied zijn grondig aangepakt. Een nieuwe promenade verbindt het stationsgebied met het centrum / stadspark. Het complex wordt volledig gerenoveerd. Op de begane grond zijn ondermeer Olympia uitzendbureau en Spar Citystore gevestigd. Aan de achterzijde zal begin 2023 Animate the World zich vestigen.
De beschikbare ruimtes zijn gelegen op de begane grond en zijn totaal 543 m² groot, te verdelen in; Unit 1 circa 270 m², kelderruimte onder unit 1 circa 123 m² en unit 2 circa 273 m². Op eigen terrein (achterzijde pand) zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. In de nabije omgeving zijn betaalde parkeermogelijkheden. Het object wordt opgeleverd met onder andere nieuwe voorgevel, kozijnen, dakafwerking, gespoten of systeemplafond, vloer: pvc vloer, of glad opgeleverd met stelpost voor pvc vloer, muren schilder klaar, basis keuken: vaatwasmachine, magnetron, overige in overleg. 

ca. 543 m², deelhuur ca. 270 m² naast NS Station Volledig gerenoveerd
Kenmerken
Straat
Willemstraat 7
Adres
4811 AH BREDA
Status
Verhuurd o.v.b.
Bouwjaar
1989
Vloeroppervlakte
543 m2
Huurprijs
€ 175,- / m²
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Door de ligging aan het nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Op steenworp afstand ligt het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen en met hoge openbaar vervoer frequentie. Verder zijn voor het station bushaltes te behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business