Willemstraat 1

4811 AH Breda Kantoorruimte
Verhuurd € 175,- / m² 295 m2

Gelegen op een markante locatie, tussen het Valkenberg en NS Station Breda. De Willemstraat is geheel gerenoveerd met een promenade welke het station en het centrumgebied verbinden. De kantoorruimte in een prachtig monumentaal pand is gelegen op de 2e verdieping en wordt turn-key te huur aangeboden. De ruimte is gelegen in het pand waar ook Hertoghs Advocaten gevestigd is. Huurder kan gebruik maken van de shared-services zoals vergaderzalen. Huurder krijgt een eigen bel om bezoekers toegang te verstrekken tot het kantoor.

Contact opnemen
163215837

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 295 m² op de tweede verdieping, deelhuur vanaf 175 m² bespreekbaar. Op achtergelegen parkeerterrein zijn 2 parkeerplaatsen te gebruiken. Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van; centrale ingang en parkeerfaciliteit, airconditioning, kantine en pantry met inbouwapparatuur en alarmsysteem.

295 m² kantoorruimte + P > deelhuur mogelijk  Monumentaal object Centrum nabij NS Centraal Station
Kenmerken
Straat
Willemstraat 1
Adres
4811 AH BREDA
Omgeving
Winkelgebied stadscentrum
Status
Verhuurd
Vloeroppervlakte
295 m2
Huurprijs
€ 175,- / m²
Parkeerplaatsen
2
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltrace eveneens goed bereikbaar. Op steenworp afstand ligt het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Voor het object zijn bushaltes te behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business