Voorerf 2

4824 GN Breda Kantoorruimte
Te huur € 65,- / m² 724 m2

Op een kleinschalig bedrijventerrein tegen de woonwijk ‘Haagse Beemden’ aan bieden wij een zelfstandige kantoorruimte op de 1e en 2e verdieping te huur aan. De beschikbare ruimte heeft een vloeroppervlakte van totaal circa 724 m² maar is ook in delen te huur: 189 m², 264 m² en 271 m². 

Contact opnemen
183142279

Elke unit heeft een eigen opgang met voordeur, meterkast en sanitair. Binnen het vigerende bestemmingsplan zijn er ruime gebruiksmogelijkheden: kantoor, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en sport. Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van; systeemplafonds voorzien van TL-verlichting; vloeren gereed voor afwerking,sanitaire groep per unit; pantry (aansluiting ) per unit, CV-ketel met radiatoren, kabelgoten, een unit is v.z.v. airconditioning, meterkast per unit. Op eigen terrein zijn 16 parkeerplaatsen beschikbaar. 

724 m², units vanaf 189 m² Kantoor, dienstverlening, maatschappelijk en sport Parkeren op eigen terrein
Kenmerken
Straat
Voorerf 2
Adres
4824 GN BREDA
Omgeving
Bedrijventerrein
Status
Te huur
Bouwjaar
1991
Vloeroppervlakte
724 m2
Huurprijs
€ 65,- / m²
Parkeerplaatsen
16
Servicekosten
€ 10,- / m²
Foto's
Omgeving

De locatie is uitstekend bereikbaar ten opzichte van de snelweg A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam). De snelweg A27 is via de Emerparklaan en de Noordelijke rondweg ook prima bereikbaar. Vanaf het NS Station is er een busverbinding naar de Haagse Beemden. In de spits is de frequentie 4x per uur, de bushalte is op enkele wandelminuten van het Voorerf gelegen. 

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business