Verhuurder Westpoort Vastgoed
Over deze verhuurder

Westpoort Vastgoed

Westpoort Vastgoed is een sterk groeiende, financieel krachtige vastgoedonderneming met een duidelijke visie op vastgoed. No nonsens, recht door zee en eerlijk zaken doen, kenmerkt onze werkwijze.

Onze focus is gericht op het verwerven van vastgoedobjecten voor de eigen vastgoedportefeuille en voor derden. Doordat het beheer van ons vastgoed door onze eigen organisatie wordt uitgevoerd, zijn wij nauw betrokken bij het vastgoed en profiteren onze huurders van korte communicatielijnen.

Ook in de huidige markt voert Westpoort Vastgoed een actief acquisitiebeleid. Wij zijn voortdurend op zoek naar vastgoed. Wij respecteren de rol van de tussenpersoon. Wij hebben interesse in de aankoop van verhuurd commercieel onroerend goed, zoals kantoorgebouwen, winkels en bedrijfsobjecten. Ook voor sale-lease back constructies bieden wij interessante oplossingen. Daarnaast verzorgen wij voor derden het beheer van vastgoedportefeuilles. Het commercieel-, technisch- en financieel beheer is bij Westpoort Vastgoed in goede handen.

Westpoort Vastgoed
Referentie plaatsen Wat is uw ervaring met deze verhuurder?

LUC is ook aanwezig op social media