Veemarktstraat 17

4811 ZB Breda Winkelruimte
Verhuurd € 3.500,- / mnd 125 m2

Winkelruimte te huur in de gezellige en drukke Veemarktstraat nabij de Grote Markt. De Veemarktstraat is autovrij en kenmerkt zich door speciaalzaken en kleine zelfstandigen. In de straat is een diversiteit aan winkels uiteenlopend van kleding, schoenen, interieur, hobby, kinderartikelen en cadeau’s. Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden voor lunch en diner in de omgeving. In het naastgelegen object zal binnenkort My Jewellery haar deuren openen.

Contact opnemen
177742539

Het object is gelegen in het voetgangersgebied. Bevoorrading kan dagelijks voor 11.00 uur en na 17.00 uur, met uitzondering van de koopavond op donderdag. Het centrum van Breda is prima bereikbaar met de auto. Het centrum van Breda is op loopafstand van het NS Centraal Station. Op de Vlaszak (1 minuut loopafstand) is een druk knooppunt van buslijnen t.b.v. stad -en streekvervoer.

Rijksmonument Voetgangersgebied centrum 1 parkeerplaats Stadserf
Kenmerken
Straat
Veemarktstraat 17
Adres
4811 ZB BREDA
Omgeving
Winkelgebied stadscentrum
Status
Verhuurd
Bouwjaar
1916
Vloeroppervlakte
125 m2
Huurprijs
€ 3.500,- / mnd
Parkeerplaatsen
1
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

De winkelruimte wordt in huidige staat te huur aangeboden. De begane grond is totaal 125 m² groot en ontsloten via Stadserf (bereikbaar met auto). Aan de voorzijde is de winkelruimte circa 90 m² groot. Middels een tussen gang (thans in gebruik als opslagruimte) is de binnentuin / patio, een toiletruimte en een pantry / kantine te bereiken. De binnentuin / patio is ca. 25m² groot.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business