Van de Reijtstraat 31 G

4814 NE Breda Kantoorruimte
Te huur € 140,- / m² 1778 m2

Het kantoorgebouw is strategisch gelegen in een zakenwijk, waardoor het goed bereikbaar is voor zowel medewerkers als bezoekers. Omringd door diverse winkels, restaurants en andere zakelijke voorzieningen, biedt deze locatie een dynamische omgeving die de productiviteit en het welzijn van uw team zal stimuleren.

Contact opnemen
174911433

Dit kantoorgebouw is ontworpen met het oog op uw comfort en efficiëntie. Enkele opvallende voorzieningen zijn onder andere: ruime en lichte kantoorruimtes die flexibel kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, state-of-the-art technologische infrastructuur, waaronder snelle internetverbindingen en uitgebreide beveiligingssystemen, gemeenschappelijke ruimtes, ideaal voor informele gezamenlijke, netwerken of gewone ontspanning en parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als bezoekers. Het totale kantoorgebouw heeft een gebruiksoppervlak van circa 5.075 m², voor de verhuur is beschikbaar: begane grond 550 m² en op de derde verdieping 1.228 m². Op eigen terrein zijn voor de verhuurbare ruimte circa 48 parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeernorm bedraagt 1:37 m². De parkeerplaatsen zijn gelegen op het parkeerterrein naast het gebouw en in de ondergrondse parkeergarage.  Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
gezamenlijke ontvangst- en vergaderruimte op de begane grond, trappenhuis en personenlift, sanitaire voorzieningen per vleugel, kantine met keukenblok, verwarming middels vloerverwarming, koeling middels een 4-pijps fancoil systeem, vraaggestuurd ventilatiesysteem, systeemplafond met LED-armaturen en alarmsysteem, 1 sectie gehele verdieping.

Kantoorruimte 550 m² en 1.228 m² Gelegen langs de Ettensebaan Parkeren op eigen terrein
Kenmerken
Straat
Van de Reijtstraat 31
Adres
4814 NE BREDA
Omgeving
Bedrijventerrein
Status
Te huur
Bouwjaar
2011
Vloeroppervlakte
1778 m2
Huurprijs
€ 140,- / m²
Parkeerplaatsen
48
Servicekosten
€ 50,- / m²
Foto's
Omgeving

De locatie aan Van de Reijtstraat 31 in Breda geniet van een uitstekende bereikbaarheid, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Gelegen nabij belangrijke verkeersaders zoals de A16 en de A27, is de snelweg gemakkelijk bereikbaar, waardoor verbindingen met steden en regio’s eenvoudig zijn. Voor het geval dat u liever met het openbaar vervoer reist, bevindt het station van Breda zich op korte afstand, waardoor een vlotte verbinding met de rest van Nederland mogelijk is.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business