Ulvenhoutselaan 7 B1

4835 MA Breda Kantoorruimte
Te huur € 1.300,- / mnd 90 m2

De beschikbare kantoorruimte is op een zeer sfeervolle locatie gelegen. Aan de achterzijde op de eerste verdieping is een dakterras aanwezig, in overleg kan dit beperkt gebruikt worden. Via de entree aan de voorzijde is de ruimte bereikbaar. Het object kenmerkt zich door haar karakteristieke en authentieke uitstraling.

Contact opnemen
183086063

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van; vloerbedekking, verlichtingsarmaturen, toilet en pantry, verwarming middels radiatoren. Parkeren kan in de omgeving, er zijn voldoende (onbetaalde) parkeermogelijkheden. De locatie vormt het eindpunt van de historische as die vanaf de binnenstad tot aan het Ginneken richting Ulvenhout loopt. De route, die in totaal ongeveer 2,5 kilometer lang is, begint op het Van Coothplein en gaat via de Nieuwe Ginnekenstraat, Wilhelminastraat, Ginnekenweg-Noord naar de Ginnekenweg-Zuid, Ginnekenmarkt, Raadhuisstraat en loopt door naar de Ulvenhoutselaan richting Ulvenhout. Op deze route is een groot aanbod van speciaalzaken op het gebied van mode, wonen en lifestyle, galeries, cafés en restaurants aanwezig. 

Kantoorruimte circa 90 m² Gelegen op de 1e verdieping Historische straat in het Ginneken
Kenmerken
Straat
Ulvenhoutselaan 7
Adres
4835 MA BREDA
Omgeving
In woonwijk
Status
Te huur
Vloeroppervlakte
90 m2
Huurprijs
€ 1.300,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
€ 200,- / mnd
Foto's
Omgeving

De kantoorruimte is gelegen in de wij Ginneken. In een aantal straten in het Ginneken geldt een eenrichtingsverkeer. De Ginnekenweg is een voorname straat naar Breda Centrum. Het Ginneken is per stadsbus 7 te bereiken. De bereikbaarheid van de Ulvenhoutselaan is uitstekend te noemen. Via de Allerheiligenweg / Fatimastraat is de zuidelijke rondweg te bereiken (verbinding  A27 en A16). In de omgeving is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business