Stationsplein 1

4811 BA Breda Kantoorruimte
Te huur € 2.350,- / mnd 62 m2

Hotel SuperRebel, hangout for the brave. In de kantoorvilla van Hotel SuperRebel vind u een stoere, creatieve werkomgeving die bruist van energie. Zo vind je op de begane grond een breakout room en vergaderfaciliteiten waar je als huurder gebruik van kan maken. 

Contact opnemen
185394829

Hotel SuperRebel biedt full-service, turn-key kantoorruimte en vergaderruimten in een karakteristiek pand tegenover het NS Station Breda Centraal. De kantoren zijn luxe afgewerkt en voorzien van meubilair en overige inrichting. De aandacht ligt op het creëren en verhuren met ‘full-service’ comfort, flexibiliteit in een creatieve ambiance. In de toekomst worden er sportfaciliteiten in de tuin gecreëerd als healty ontspanningsruimte. Het totale gebouw is circa 805 m² groot en is verdeeld over 3 verdiepingen en een kelderruimte. De aangeboden ruimte ligt op de 2e verdieping, heeft een gebruiksoppervlak van circa 62 m² Er zijn totaal 8 werkplekken aanwezig. Dit aantal kan worden uitgebreid indien gewenst. De indeling van de vloeroppervlakte kan eenvoudig worden aangepast om te voldoen aan de specifieke wensen van uw bedrijf. Dit maakt het mogelijk om de ruimte optimaal te benutten en aan te passen aan veranderende behoeften. De kantoorruimte in Hotel SuperRebel wordt luxe en turn-key opgeleverd,  zo is de ruimte onder andere voorzien van; Inbegrepen, 8 ergonomische werkplekken, volledig gemeubileerd en aangekleed, inclusief moderne verlichting, wifi en toegang tot printer/scanner, luxe pantry met inbouwapparatuur op de verdieping en bezoekersontvangst. Mogelijkheid tot; Koffie / thee service, Schoonmaak eigen ruimte, gebruik vergaderruimte, flexwerkplek en gebruik sportruimte (medio 2025). Huurder heeft de mogelijkheid om 3 parkeerplaatsen te huren in nabijgelegen garage aan de Menno van Coehoornstraat. In de directe omgeving is een parkeergarage van Q-Park gelegen en is er betaald parkeren aan de openbare weg.

Kantoorruimte circa 62 m² + P Tegenover het NS station Full-service, turn-key kantoorruimte
Kenmerken
Straat
Stationsplein 1
Adres
4811 BA BREDA
Omgeving
Overig
Status
Te huur
Vloeroppervlakte
62 m2
Huurprijs
€ 2.350,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
n.t.b.
Foto's
Omgeving

Stationsplein 1 in Breda is uitstekend bereikbaar per auto, wat het een aantrekkelijke locatie maakt voor zowel bedrijven als bezoekers. Het pand ligt in het hart van de stad, vlakbij het centraal station, wat zorgt voor een vlotte verbinding met belangrijke verkeersaders. De locatie bevindt zich dicht bij de Noordelijke Rondweg, waardoor u snel toegang heeft tot verschillende wijken van Breda en omliggende steden. De Noordelijke en de Zuidelijke Rondweg zorgen voor een snelle verbinding naar de snelwegen A16 en A27. Het NS Station Breda is aan de overzijde gelegen.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business