St. Ignatiusstraat 265

4817 KK Breda Kantoorruimte
Verhuurd € 135,- / m² 231 m2

Een modern en representatief kantoorgebouw, bestaande uit drie bouwlagen. Het dak van het object is voorzien van zonnepanelen, hierdoor zijn de energielasten aanzienlijk verlaagd. Het object heeft goede parkeervoorzieningen op eigen afgesloten terrein.

Contact opnemen
172641799

De aangeboden begane grond kantoorruimte heeft een oppervlak van circa 231 m². Optioneel is er opslag- archiefruimte te huur in de kelderruimte. De ruimte is afgewerkt met een systeemplafond met led-verlichtingsarmaturen, verwarming, airco, ventilatiesysteem, draaikiepramen, zonnepanelen, alarmsysteem en intercom, toilet en pantry. Bij het pand behoren 6 parkeerplaatsen. In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van (on)betaalde parkeermogelijkheden. De St. Ignatiusstraat ligt aan de oostkant van het centrum van Breda. Nabij het pand is een winkelcentrum gelegen met o.a. een Albert Heijn en een Kruidvat vestiging.

Begane grond circa 231 m² + P A27  in 5 minuten bereikbaar 6 parkeerplaatsen op eigen terrein
Kenmerken
Straat
St. Ignatiusstraat 265
Adres
4817 KK BREDA
Omgeving
Kantorenpark
Status
Verhuurd
Bouwjaar
2001
Vloeroppervlakte
231 m2
Huurprijs
€ 135,- / m²
Parkeerplaatsen
6
Servicekosten
€ 40,- / m²
Foto's
Omgeving

Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Voor het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business