St. Ignatiusstraat 255

4817 KK Breda Kantoorruimte
Verhuurd € 8.640,- / jr 60 m2

Een modern en representatief kantoorgebouw, bestaande uit vier bouwlagen. Het dak van het object is voorzien van zonnepanelen, hierdoor zijn de energielasten aanzienlijk verlaagd. De aangeboden ruimte ligt op de bovenste verdieping en beschikt over een dakterras. Spreekkamer, toiletten en pantry zijn voor gezamenlijk gebruik. 
De St. Ignatiusstraat ligt aan de oostkant van het centrum van Breda. Nabij het pand is een winkelcentrum gelegen met o.a. een Albert Heijn en een Kruidvat vestiging.  Aan de St. Ignatiusstraat bevinden zich diverse kantoorgebouwen waar o.a. Sd Worx, Corten Advocaten, De Bont Advocaten, Aiden en VB Bouw zijn 
gevestigd.

Contact opnemen
170332443

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 60 m², een spreekkamer, toiletten en pantry zijn voor gezamenlijk gebruik. de ruimte is netjes afgewerkt met een systeemplafond met led-verlichtingsarmaturen, verwarming, airco, ventilatiesysteem, draai-kiepramen, toilet; pantry, zonnepanelen, alarmsysteem en intercom. Bij de aangeboden ruimte kan 1 parkeerplaatsen bij worden gehuurd.  Tevens in de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van (on)betaalde parkeermogelijkheden. 

Pentoffice circa 60 m²  + P Gelegen in de wijk Brabantpark Dakterras !
Kenmerken
Straat
St. Ignatiusstraat 255
Adres
4817 KK BREDA
Omgeving
Kantorenpark
Status
Verhuurd
Bouwjaar
2001
Vloeroppervlakte
60 m2
Huurprijs
€ 8.640,- / jr
Parkeerplaatsen
1
Servicekosten
€ 2.400,- / jr
Foto's
Omgeving

Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltracé eveneens goed bereikbaar. Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Voor het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business