Seeligsingel 1

4811 CN Breda Kantoorruimte
Te huur € 425,- / mnd 20 m2

Het object is gelegen aan de rand van het centrum en op steenworp afstand van het NS Station in Breda. De ruimte is instapklaar en voorzien van stoffering. Het pand ligt aan een van de singels in Breda en heeft een karakteristieke uitstraling. In het pand is Veldsink-Titulaer & Westerterp gevestigd. De kantoorkamer ligt aan de achterzijde op de eerste verdieping. 

Contact opnemen
163052099

Op de eerste verdieping beschikbaar: Kantoorkamer circa 20 m² met gezamenlijk gebruik van een pantry alsmede toilet. De bovengenoemde m² zijn inclusief de toebedeling van de gezamenlijke ruimtes. Het object zal worden opgeleverd, onder andere voorzien van: gezamenlijke entree, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, gezamenlijke toilet en pantry, verwarming, databekabeling, aanwezige stoffering, dubbel glas, screen aan buitenzijde. In de omgeving zijn diverse parkeerplaatsen waar zowel op basis van abonnementen als per uur betaald kan worden. Een parkeervergunning (basis) vergunning bedraagt EUR 40,-- per maand.  

Kantoorkamer circa 20 m² Nabij stadscentrum Breda + Station Turn Key kantoorruimte
Kenmerken
Straat
Seeligsingel 1
Adres
4811 CN BREDA
Omgeving
In woonwijk
Status
Te huur
Vloeroppervlakte
20 m2
Huurprijs
€ 425,- / mnd
Parkeerplaatsen
n.v.t.
Servicekosten
€ 100,- / mnd
Foto's
Omgeving

De kantoorruimte ligt tussen het centrum en het NS Station in, aan de binnenzijde van de singels. Via de nieuwe Stationslaan en het singeltracé is de kantoorruimte goed bereikbaar. Op 5 minuten loopafstand is het NS Station Breda Centraal gelegen. Vanuit het station vertrekken diverse bussen naar de regio. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor.

In gesprek met ons?

Wij kijken ernaar uit om van u te horen! Of u nu vragen heeft over onze diensten of interesse toont in een specifiek object? Wij staan klaar om u te helpen.

Arthur Lankhuizen.jpg
move.nl
rics-logo.png
Register Makelaar
TMI
NVM Business
funda in business