Willemstraat 1
KANTOORRUIMTE

Willemstraat 1

Gelegen op een markante locatie, tussen het Valkenberg en NS Station Breda. De Willemstraat is geheel gerenoveerd met een promenade welke het station en het centrumgebied verbinden. De kantoorruimte in een prachtig monumentaal pand is gelegen op de 2e verdieping en wordt turn-key te huur aangeboden. De kantoorruimte is gelegen in het pand waar ook Hertoghs Advocaten gevestigd is. Huurder kan gebruik maken van de shared-services zoals vergaderzalen. Huurder krijgt een eigen bel om bezoekers toegang te verstrekken tot het kantoor. De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 295 m².- Tweede verdieping circa 295 m² Op achtergelegen parkeerterrein zijn 2 parkeerplaatsen te g...

lees meer

Gelegen op een markante locatie, tussen het Valkenberg en NS Station Breda. De Willemstraat is geheel gerenoveerd met een promenade welke het station en het centrumgebied verbinden. De kantoorruimte in een prachtig monumentaal pand is gelegen op de 2e verdieping en wordt turn-key te huur aangeboden. De kantoorruimte is gelegen in het pand waar ook Hertoghs Advocaten gevestigd is. Huurder kan gebruik maken van de shared-services zoals vergaderzalen. Huurder krijgt een eigen bel om bezoekers toegang te verstrekken tot het kantoor.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 295 m².
- Tweede verdieping circa 295 m²

Op achtergelegen parkeerterrein zijn 2 parkeerplaatsen te gebruiken.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
Kantoorruimte
- Centrale ingang en parkeerfaciliteit;
- Airconditioning;
- Kantine en pantry met inbouwapparatuur;
- Alarmsysteem.

Bestemmingsplan ‘Spoorbuurt’ heeft dit gebouw de bestemming ‘Gemengd’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs: Kantoorruimte EUR 55.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: N.t.b.

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn: Eerste huurperiode tot 1 januari 2028.

Verlengingstermijn: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Betaling: Huur, BTW en servicekosten per maand vooruit.

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Overige condities: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Aanvaarding: In overleg.

 

 

Kenmerken

Adres: Willemstraat 1
4811 AH, Breda
Omgeving: NS Station
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1900
Vloeroppervlakte: 295 m²
Huurprijs: € 55.000 jr
Parkeerplaatsen: 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltrace eveneens goed bereikbaar. Bereikbaarheid per openbaar vervoer Op steenworp afstand ligt het NS Centra...

Bereikbaarheid per auto Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltrace eveneens goed bereikbaar. Bereikbaarheid per openbaar vervoer Op steenworp afstand ligt het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Voor het object zijn bushaltes te behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media