Notice:Trying to access array offset on value of type bool
Warning:Invalid argument supplied for foreach()
Wilhelminastraat 29
Wilhelminastraat 29
WINKELRUIMTE

Wilhelminastraat 29

De Wilhelminastraat, is een luxere winkelstraat met vooral (merk) speciaalzaken en vormt het middengedeelte van de historische as die vanaf de binnenstad tot aan het Ginneken loopt. Hier zijn onder andere Van Lange Herenmode, Suitsupply Rituals, Skins, Pauw en Society Shop gevestigd. Het gehele object wordt thans volledig gerenoveerd waardoor het gebouw volledig voldoet aan de moderne eisen die je er aan mag stellen. Boven de winkelruimte worden 2 zeer luxe appartementen gerealiseerd. De ruimte kan als winkel of kantoor worden gebruikt. De fraaie binnenhoogte van 3,75 cm en de glazen pui aan de achterzijde zorgen voor een luxe uitstraling. Medio april - mei 2023 zullen de werkzaamheden zi...

lees meer

De Wilhelminastraat, is een luxere winkelstraat met vooral (merk) speciaalzaken en vormt het middengedeelte van de historische as die vanaf de binnenstad tot aan het Ginneken loopt. Hier zijn onder andere Van Lange Herenmode, Suitsupply Rituals, Skins, Pauw en Society Shop gevestigd. Het gehele object wordt thans volledig gerenoveerd waardoor het gebouw volledig voldoet aan de moderne eisen die je er aan mag stellen. Boven de winkelruimte worden 2 zeer luxe appartementen gerealiseerd. De ruimte kan als winkel of kantoor worden gebruikt. De fraaie binnenhoogte van 3,75 cm en de glazen pui aan de achterzijde zorgen voor een luxe uitstraling. Medio april - mei 2023 zullen de werkzaamheden zijn afgerond.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 200 m².
- Winkelruimte begane grond circa 200 m²

Op eigen achtergelegen terrein is 1 parkeerplaats beschikbaar. In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeermogelijkheden.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- strakke wandafwerking (stuc);
- strakke plafondafwerking (stuc);
- vloerafwerking - beton;
- toiletruimte;
- pantry met vaatwasmachine;
- gedeeltelijk vloerkoeling- en verwarming;
- gedeeltelijk verwarming middels radiatoren;
- voorbereiding t.b.v. airco.

Bestemmingsplan Zandberg heeft dit gebouw de bestemming gemengd-1. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Kenmerken

Adres: Wilhelminastraat 29
4818 SB, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Status: Verhuurd
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1900
Vloeroppervlakte: 200 m²
Parkeerplaatsen: 1 op eigen terrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.v.t.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: De mogelijkheid van parkeren zorgt ervoor dat de locatie uitstekend met de auto te bereiken is. De Wilhelminastraat zorgt voor een passantenstroom van mensen die zowel de speciaalzaken in deze straten alsmede de binnenstad willen bezoeken. Bereikbaarheid per OV: De winkelruimte is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt ...

Bereikbaarheid per auto: De mogelijkheid van parkeren zorgt ervoor dat de locatie uitstekend met de auto te bereiken is. De Wilhelminastraat zorgt voor een passantenstroom van mensen die zowel de speciaalzaken in deze straten alsmede de binnenstad willen bezoeken. Bereikbaarheid per OV: De winkelruimte is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte welke in directe verbinding staat met het Centraal Station. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.viabreda.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media