Wilhelminasingel 19
KANTOORRUIMTE

Wilhelminasingel 19

Aan het singeltracé op een zichtlocatie staat dit markante monumentale gebouw. Gebouwd als watertoren nu in gebruik als kantoorruimte. De begane grond, derde en vierde verdieping komt voor verhuur beschikbaar. De vloeren zijn middels glazen wanden ingedeeld in kantoorkamers met op iedere vloer een toiletruimte. De vijfde verdieping is voor gezamenlijk gebruik met de overige huurders, dit zijn Dietsmann, Melchior consultancy en Elings Advocatenkantoor. De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 186 m².- Kantoorruimte begane grond circa 62 m²- Kantoorruimte derde verdieping circa 62 m²- Kantoorruimte vierde verdieping circa 62 m² Op eigen terrein zijn 4 ...

lees meer

Aan het singeltracé op een zichtlocatie staat dit markante monumentale gebouw. Gebouwd als watertoren nu in gebruik als kantoorruimte. De begane grond, derde en vierde verdieping komt voor verhuur beschikbaar. De vloeren zijn middels glazen wanden ingedeeld in kantoorkamers met op iedere vloer een toiletruimte. De vijfde verdieping is voor gezamenlijk gebruik met de overige huurders, dit zijn Dietsmann, Melchior consultancy en Elings Advocatenkantoor.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 186 m².
- Kantoorruimte begane grond circa 62 m²
- Kantoorruimte derde verdieping circa 62 m²
- Kantoorruimte vierde verdieping circa 62 m²

Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen bij het gehuurde beschikbaar, 2 voor de begane grond en 1 per verdieping.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- verwarming;
- alarm systeem;
- liftinstallatie;
- airconditioning op de begane grond;
- glazen wanden en inbouwkasten;
- toiletruimte per verdieping;
- pantry met inbouwapparatuur;
- in overleg meubilair;
- gezamenlijk gebruik van de algemene (vergader)ruimte op de 5e verdieping.

Turn-key oplevering inclusief meubilair is mogelijk.

Verbouwing is in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Bestemmingsplan ‘Zandberg’ heeft dit gebouw de bestemming ‘kantoor’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen. nl raadplegen.

Huurprijs

Begane grond EUR 1.375 per maand excl BTW + 2 parkeerplaatsen
3e verdieping EUR 1.375 per maand excl BTW + 1 parkeerplaats
4e verdieping EUR 1.375 per maand excl BTW + 1 parkeerplaats
Parkeerplaats EUR 75,- per plaats per maand excl BTW

Voorschot servicekosten EUR 55,- per m² per jaar t.b.v. gas-, water- en elektraverbruik, schoonmaak, vuilafvoer, ongediertebestrijding, onderhoud cv, onderhoud terrein, onderhoud installaties, onvoorziene kosten.

Kenmerken

Adres: Wilhelminasingel 19
4818 AC, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1894
Vloeroppervlakte: 62 m²
Huurprijs: € 1.375 mnd
Parkeerplaatsen: Op eigen terrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: € 75 pp mnd
Servicekosten: € 55,00 m² jr

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: Via de Wilhelminasingel, Claudius Prinsenlaan en Franklin Rooseveltlaan is de snelweg A27 uitstekend bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Het NS station Breda is met het OV op 5 minuten afstand gelegen. Vanuit Breda zijn er snelle treinverbindingen naar Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Brussel. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ...

Bereikbaarheid per auto: Via de Wilhelminasingel, Claudius Prinsenlaan en Franklin Rooseveltlaan is de snelweg A27 uitstekend bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Het NS station Breda is met het OV op 5 minuten afstand gelegen. Vanuit Breda zijn er snelle treinverbindingen naar Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Brussel. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media