Weidehek 66D
BEDRIJFSRUIMTE

Weidehek 66 D

Multifunctioneel bedrijfsgebouw met ruime parkeergelegenheid, op eigen terrein. Er is momenteel 1 commerciële ruimte met overheaddeur en kantoorruimte beschikbaar. De ruimte is geschikt voor diverse doeleinden zoals opslag /productieruimte gebruik, kantoor met showroom. Het huren op basis van flexibele voorwaarden behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een huurtermijn voor onbepaalde tijd. De volgende unit is beschikbaar;Begane grond bedrijfsruimte ca. 187 m²Eerste verdieping bedrijfsruimte ca. 120 m² kantoor ca. 65 m² Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het object zal onder andere worden opgeleverd inclusief:Kantoorruimte- Toiletgroep;-...

lees meer

Multifunctioneel bedrijfsgebouw met ruime parkeergelegenheid, op eigen terrein. Er is momenteel 1 commerciële ruimte met overheaddeur en kantoorruimte beschikbaar. De ruimte is geschikt voor diverse doeleinden zoals opslag /productieruimte gebruik, kantoor met showroom. Het huren op basis van flexibele voorwaarden behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een huurtermijn voor onbepaalde tijd.

De volgende unit is beschikbaar;
Begane grond bedrijfsruimte ca. 187 m²
Eerste verdieping bedrijfsruimte ca. 120 m² kantoor ca. 65 m²

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Het object zal onder andere worden opgeleverd inclusief:
Kantoorruimte
- Toiletgroep;
- pantry;
- Sanitaire voorzieningen;
- dubbele beglazing;
- CV installatie met radiatoren.

Bedrijfsruimte
- Overheaddeuren 4x 4,2 meter;
- vloer beton;
- vloerbelasting 1.500 kg/m².

Buitenterrein
- Parkeervoorzieningen.

De huidige vloer afwerking kan door huurder worden overgenomen van vertrekkend huurder.

Kenmerken

Adres: Weidehek 66 D
4824 AS, Breda
Omgeving: Bedrijventerrein
Status: Verhuurd
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 2003
Vloeroppervlakte: 372 m²
Parkeerplaatsen: Op eigen terrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: € 55 m² jr

Uw makelaar

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: Het bedrijventerrein Emer-Noord is gelegen in het grote centrale bedrijventerrein in het noorden van Breda, tussen de wijken Haagse Beemden en Hoge Vucht. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen mede door de aansluiting naar de A16 (Rotterdam-Antwerpen, circa 10 minuten) en de A27 (Utrecht, - Breda, circa 15 minuten). Bereikbaarheid per openbaa...

Bereikbaarheid per auto: Het bedrijventerrein Emer-Noord is gelegen in het grote centrale bedrijventerrein in het noorden van Breda, tussen de wijken Haagse Beemden en Hoge Vucht. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen mede door de aansluiting naar de A16 (Rotterdam-Antwerpen, circa 10 minuten) en de A27 (Utrecht, - Breda, circa 15 minuten). Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Voor specifieke informatie omtrent het openbaar vervoer kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media