Warning:Invalid argument supplied for foreach()
Tolbrugstraat 12
Tolbrugstraat 12
WINKELRUIMTE

Tolbrugstraat 12

De hoofdwinkelstraten van Breda worden gevormd door een viertal straten: de Ginnekenstraat, de Eindstraat, de Karrestraat en de Lange Brugstraat. In deze straten, die allemaal met elkaar verbonden zijn en in hartje Breda liggen, vindt je een aaneenschakeling van moderne winkelketens. De winkelruimte is gelegen in het verlengde van de Lange Brugstraat nabij het overdekte winkelcentrum de Barones en tegenover de parkeergarage De Barones. Om de hoek is de Haven gelegen met diverse horecagelegenheden. Er zijn diverse landelijke en lokale retailers gevestigd in de directe omgeving te weten; Duifhuizen, Bever Sport, Eye Wish en Albert Heijn. De aangeboden ruimte op de begane grond heeft een o...

lees meer

De hoofdwinkelstraten van Breda worden gevormd door een viertal straten: de Ginnekenstraat, de Eindstraat, de Karrestraat en de Lange Brugstraat. In deze straten, die allemaal met elkaar verbonden zijn en in hartje Breda liggen, vindt je een aaneenschakeling van moderne winkelketens. De winkelruimte is gelegen in het verlengde van de Lange Brugstraat nabij het overdekte winkelcentrum de Barones en tegenover de parkeergarage De Barones. Om de hoek is de Haven gelegen met diverse horecagelegenheden.

Er zijn diverse landelijke en lokale retailers gevestigd in de directe omgeving te weten; Duifhuizen, Bever Sport, Eye Wish en Albert Heijn.

De aangeboden ruimte op de begane grond heeft een oppervlak van circa 135 m².

- Winkelruimte                          circa 120 m²
- Magazijn / pantry / toilet         circa 15 m²

Op loopafstand zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden. Parkeergarage de Barones is aan de overzijde van de straat gelegen.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;

- Eigen entree/winkelpui;
- Alarmsysteem;
- Verwarming;
- Toilet;
- Pantry.

Bestemmingsplan “Centrum-1” heeft dit gebouw de bestemming “detailhandel, dienstverlening, cultuur en ontspanning, maatschappelijke voorziening en horeca-1”. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Kenmerken

Adres: Tolbrugstraat 12
4811 WN, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Ligging: Centrum
Status: Verhuurd
Aanvaarding: In overleg, per direct.
Bouwjaar: 1900
Vloeroppervlakte: 135 m²
Parkeerplaatsen: n.v.t.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: 120,- jr

Uw makelaar

Kaart en buurt

Over deze buurt

Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltracé bereikbaar. De winkel is gelegen in het voetgangersgebied, parkeren kan tegen betaling in de tegenovergelegen parkeergarage de Barones. Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Het NS-stat...

Het stadscentrum is door middel van het nabijgelegen singeltracé bereikbaar. De winkel is gelegen in het voetgangersgebied, parkeren kan tegen betaling in de tegenovergelegen parkeergarage de Barones. Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Het NS-station Breda is op 10 minuten loopafstand gelegen.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media