Stationslaan 1192
KANTOORRUIMTE

Stationslaan 1192

Nabij het station Breda is gebouw Hendric gerealiseerd. Dit is een onderdeel van de Drie Hoefijzers Noord en is gelegen op de kruising van de Stationslaan/Liniestraat en de Terheijdenstraat. In het gebouw zijn commerciële ruimten op de begane grond en appartementen op de verdiepingen gelegen. Onder het gebouw is een parkeerkelder.De ruimte heeft een eigen entree vanaf de Stationslaan en heeft een split level indeling. De ruimte is modern en sfeervol afgewerkt en instapklaar voor de eerste gebruiker. De ruimte is totaal circa 121 m² groot.- Begane grond circa 121 m² In de parkeerkelder behoort 1 parkeerplaats bij het gehuurde. Het object zal in huidige staat worden opgele...

lees meer

Nabij het station Breda is gebouw Hendric gerealiseerd. Dit is een onderdeel van de Drie Hoefijzers Noord en is gelegen op de kruising van de Stationslaan/Liniestraat en de Terheijdenstraat. In het gebouw zijn commerciële ruimten op de begane grond en appartementen op de verdiepingen gelegen. Onder het gebouw is een parkeerkelder.
De ruimte heeft een eigen entree vanaf de Stationslaan en heeft een split level indeling. De ruimte is modern en sfeervol afgewerkt en instapklaar voor de eerste gebruiker.

De ruimte is totaal circa 121 m² groot.
- Begane grond circa 121 m²

In de parkeerkelder behoort 1 parkeerplaats bij het gehuurde.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- nette vloerafwerking, pvc visgraat;
- verlichtingsarmaturen en inbouwspots;
- dubbele toilet en pantry;
- ventilatiesysteem;
- stadsverwarming middels vloerverwarming.

Bestemmingsplan ‘Stationslaan’ heeft dit gebouw de bestemming ‘Gemengd -1’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen. nl raadplegen.

Huurprijs: EUR 2.250,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: Huurder zal rechtstreeks contractant worden van de nutsvoorzieningen.

Kenmerken

Adres: Stationslaan 1192
4816 BG, Breda
Omgeving: NS Station
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 2023
Vloeroppervlakte: 121 m²
Huurprijs: € 2.250 mnd
Parkeerplaatsen: In de parkeerkelder behoort 1 parkeerplaats bij het gehuurde.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.v.t.

Uw makelaar

Documenten

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: Via de noordelijke rondweg is de rijksweg A27 (Utrecht-Breda) en de rijksweg A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam) goed bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen is binnen 3 minuten bereikbaar. Het station is aangesloten op het net van hogesnelheidstreinen. Twee keer per uur rijdt er een intercity-dire...

Bereikbaarheid per auto: Via de noordelijke rondweg is de rijksweg A27 (Utrecht-Breda) en de rijksweg A16 (Antwerpen-Breda-Rotterdam) goed bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen is binnen 3 minuten bereikbaar. Het station is aangesloten op het net van hogesnelheidstreinen. Twee keer per uur rijdt er een intercity-direct op het traject Breda - Rotterdam - Schiphol - Amsterdam.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media