Pastoor Doensstraat 2 a-b
WINKELRUIMTE

Pastoor Doensstraat 2

In het centrum van Bavel, het project De Smitse is nog een bedrijfsruimte beschikbaar. Op deze locatie zijn reeds Albert Heijn, Gerard Kaas en Lekkernij en Arnold Eyeworks gevestigd. De beschikbare winkelruimte ligt op de hoek tegenover bakkerij van Disseldorp en het parkeerterrein aan de Kloosterstraat. Er is circa 60 m² voor verhuur beschikbaar. De winkelruimte kan ook als kantoor worden gebruikt. In de nabije omgeving zijn ruim voldoende onbetaalde parkeermogelijkheden. Het object zal in casco staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;- Entree / winkelpui; - Hoogte circa 3 m¹; - Aansluitpunten toiletruimte en pantry; - Meterkast voorzien van tusse...

lees meer

In het centrum van Bavel, het project De Smitse is nog een bedrijfsruimte beschikbaar. Op deze locatie zijn reeds Albert Heijn, Gerard Kaas en Lekkernij en Arnold Eyeworks gevestigd. De beschikbare winkelruimte ligt op de hoek tegenover bakkerij van Disseldorp en het parkeerterrein aan de Kloosterstraat. Er is circa 60 m² voor verhuur beschikbaar. De winkelruimte kan ook als kantoor worden gebruikt.

In de nabije omgeving zijn ruim voldoende onbetaalde parkeermogelijkheden.

Het object zal in casco staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Entree / winkelpui;

- Hoogte circa 3 m¹;

- Aansluitpunten toiletruimte en pantry;

- Meterkast voorzien van tussenmeters;

- Internet aansluiting.


Overige wensen (plaatsen van een pantry,  toilet en verwarming e.d.) zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Bestemmingsplan “Pastoor Doensstraat - Kloosterstraat” heeft dit gebouw de bestemming “centrum”.
Wijziging bestemming tot horeca is bespreekbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs EUR 1.125, -- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten Verhuurder zal een nader te bepalen voorschotbedrag in rekening brengen voor de levering van gas, water, elektra en internet.

Kenmerken

Adres: Pastoor Doensstraat 2
4811 AG, Bavel
Omgeving: Stadscentrum
Ligging: centrum
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Bouwjaar: 2017
Vloeroppervlakte: 60 m²
Huurprijs: € 1.125 mnd
Parkeerplaatsen: In de nabije omgeving zijn ruim voldoende onbetaalde parkeermogelijkheden.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Deze locatie ligt op een markante plek in het dorp Bavel. Middenin het gezellige dorpscentrum en op loopafstand van diverse verswinkels zoals een bakker, slager groenteboer en de Albert Heijn. Bavel ligt ten zuidoosten van Breda langs de A27 en heeft meer dan 8.100 inwoners. De snelweg A58 is ook goed te bereiken. Per openbaar vervoer is Bavel via buslijn 11 vanuit Breda ...

Deze locatie ligt op een markante plek in het dorp Bavel. Middenin het gezellige dorpscentrum en op loopafstand van diverse verswinkels zoals een bakker, slager groenteboer en de Albert Heijn. Bavel ligt ten zuidoosten van Breda langs de A27 en heeft meer dan 8.100 inwoners. De snelweg A58 is ook goed te bereiken. Per openbaar vervoer is Bavel via buslijn 11 vanuit Breda goed bereikbaar.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media