Parkstraat 10
KANTOORRUIMTE

Parkstraat 10

Het betreft een karakteristiek kantoorpand op een toplocatie in Breda. Aan de achterzijde is een binnentuin. Het object wordt in de huidige staat aangeboden waarbij verhuurder bereid is dit, tegen nadere voorwaarden, aan te passen aan eventuele wensen van de huurder. Het object ligt aan de Parkstraat, nabij de Wilhelminastraat en de Ginnekenweg. De Parkstraat kenmerkt zich als een sfeervolle woonomgeving met enkele kantoorgebruikers. De Wilhelminastraat / Ginnekenweg is een van de aanloopstraten richting het centrum van Breda. De verdiepingen zijn verdeeld in kamers, de begane grond en 2e verdieping zijn voorzien van toiletruimte. Het gebouw is voorzien van een liftinstallatie. De aangeb...

lees meer

Het betreft een karakteristiek kantoorpand op een toplocatie in Breda. Aan de achterzijde is een binnentuin. Het object wordt in de huidige staat aangeboden waarbij verhuurder bereid is dit, tegen nadere voorwaarden, aan te passen aan eventuele wensen van de huurder. Het object ligt aan de Parkstraat, nabij de Wilhelminastraat en de Ginnekenweg. De Parkstraat kenmerkt zich als een sfeervolle woonomgeving met enkele kantoorgebruikers. De Wilhelminastraat / Ginnekenweg is een van de aanloopstraten richting het centrum van Breda. De verdiepingen zijn verdeeld in kamers, de begane grond en 2e verdieping zijn voorzien van toiletruimte. Het gebouw is voorzien van een liftinstallatie.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 212 m².
- Begane grond circa 71 m²
- Eerste verdieping circa 73 m²
- Tweede verdieping circa 68 m²

In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeermogelijkheden. In een deel van de Parkstraat is een parkeervergunningstelsel van kracht, deze vergunningen zijn op aanvraag beschikbaar. De kosten bedragen op dit moment EUR 40,- per vergunning per maand.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Verwarming middels radiatoren;
- pantry / keuken;
- sanitaire voorzieningen op alle etages;
- aanwezig aircosysteem;
- liftinstallatie;
- aanwezige databekabeling;
- tuin.

Het object wordt in de huidige staat aangeboden (enigzins gedateerd) waarbij verhuurder bereid is, tegen nadere voorwaarden, aan te passen aan eventuele wensen van de huurder.

Bestemmingsplan ‘Zandberg’ heeft dit gebouw de bestemming ‘kantoor’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs: Kantoorruimte EUR 2.950,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Huurtermijn: 5 jaar, andere termijnen in overleg.

Verlengingstermijn : 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Betalingen: Huur, BTW en servicekosten per maand vooruit.

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Aanvaarding: In overleg.

Kenmerken

Adres: Parkstraat 10
4818 SJ, Breda
Omgeving: Woonomgeving
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1983
Vloeroppervlakte: 212 m²
Huurprijs: € 2.950 mnd
Parkeerplaatsen: In de omgeving.
Huurprijs parkeerplaatsen: € 40 pp mnd
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Per auto: Door de ligging nabij de zuidelijk rondweg van Breda is zowel de snelweg A27 (Breda-Utrecht) als de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevindt zich een ruim aanbod in betaalde parkeermogelijkheden. Per openbaar vervoer: Zeer volledige openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoerfrequentie. Nabij het object zijn bushaltes ...

Per auto: Door de ligging nabij de zuidelijk rondweg van Breda is zowel de snelweg A27 (Breda-Utrecht) als de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) uitstekend bereikbaar. In de omgeving bevindt zich een ruim aanbod in betaalde parkeermogelijkheden. Per openbaar vervoer: Zeer volledige openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoerfrequentie. Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Voor specifieke informatie omtrent het openbaar vervoer verwijzen wij naar www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media