Minervum 7003
KANTOORRUIMTE

Minervum 7003

Moderne kantoorruimte beschikbaar, onderdeel van het complex Minervum 7003 gelegen op het bedrijventerrein Hoogeind. In 2000 onder architectuur (Wiel Arets) gebouwd bedrijfsgebouw. Het object is parallel gelegen aan de A27, in zijn totaliteit circa 6.240 m². De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping met eigen voorzieningen zoals pantry, toiletruimte en een grote conference room. Het huren van turn-key kantoorruimte (inclusief meubilair) behoort tot de mogelijkheden. De aangeboden ruimte heeft een totaal gebruiksoppervlak van circa 433 m² en is gelegen op de 1e verdieping. Dit metrage is exclusief de gangzone, toiletruimte, pantry en entree. Het totale m...

lees meer

Moderne kantoorruimte beschikbaar, onderdeel van het complex Minervum 7003 gelegen op het bedrijventerrein Hoogeind.

In 2000 onder architectuur (Wiel Arets) gebouwd bedrijfsgebouw. Het object is parallel gelegen aan de A27, in zijn totaliteit circa 6.240 m².

De beschikbare kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping met eigen voorzieningen zoals pantry, toiletruimte en een grote conference room. Het huren van turn-key kantoorruimte (inclusief meubilair) behoort tot de mogelijkheden.

De aangeboden ruimte heeft een totaal gebruiksoppervlak van circa 433 m² en is gelegen op de 1e verdieping.

Dit metrage is exclusief de gangzone, toiletruimte, pantry en entree. Het totale metrage (incl. gang en entree) bedraagt ca. 540 m² bvo.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van:

- Gezamenlijke entree;
- Airconditioning;
- Alarminstallatie;
- Camerabeveiliging;
- Glasvezel op terrein;
- Aanwezige verlichtingsarmaturen;
- Verwarming;
- Toiletruimte;
- Pantry/keuken.

De ruimte kan turn-key, eventueel inclusief meubilair worden opgeleverd. Ook wensen/wijzigingen aan het opleveringsniveau zijn bespreekbaar tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities.

Het voorschot servicekosten bedraagt EUR 32,50 per m², per jaar te vermeerderen met BTW.

Betreffende onder andere* :
- Verbruik gas, water en elektra alsmede vastrecht;
- Schoonmaak algemene ruimtes;
- Schoonmaak onderhoud tuin;
- Onderhoud luchtbehandeling;
- Verzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;
- EBN beveiliging;
- Assurantiepremie buitenbeglazing;
- Administratiekosten ad 7% over bovenstaande zaken.

* e.e.a. onder voorbehoud aanvullende zaken en goedkeuring verhuurder.

Kenmerken

Adres: Minervum 7003
4817 ZL, Breda
Omgeving: Bedrijventerrein
Ligging: Hoogeind
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg, per direct.
Bouwjaar: 1998
Vloeroppervlakte: 433 m²
Huurprijs: € 105 m² jr
Parkeerplaatsen: In de nabije omgeving en op eigen terrein bevinden zich een ruim aanbod van onbetaalde parkeer- mogelijkheden
Huurprijs parkeerplaatsen: n.o.t.k.
Servicekosten: 32,50
Energielabel: A

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid Deze kantoorruimte ligt op industrieterrein Hoogeind te Breda. Dit terrein ligt aan de A27 aan de zuid-oost zijde van Breda. Bedrijventerrein Hoogeind is een van de meest representatieve bedrijventerreinen van Breda. Het is ruim opgezet, voorzien van diverse waterpartijen. In de directe omgeving zijn o.a. Lensvelt, Canoof, MOOOI, Jacobs Electro, RPS, Schol...

Bereikbaarheid Deze kantoorruimte ligt op industrieterrein Hoogeind te Breda. Dit terrein ligt aan de A27 aan de zuid-oost zijde van Breda. Bedrijventerrein Hoogeind is een van de meest representatieve bedrijventerreinen van Breda. Het is ruim opgezet, voorzien van diverse waterpartijen. In de directe omgeving zijn o.a. Lensvelt, Canoof, MOOOI, Jacobs Electro, RPS, Scholle, Amgen, Izico gevestigd. Op loopafstand is een bushalte aanwezig van waaruit busverbindingen worden onderhouden met onder meer het centrum en het NS Centraal Station.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media