Minervum 7003
KANTOORRUIMTE

Minervum 7003

In 2000 onder architectuur (Wiel Arets) gebouwd bedrijfsgebouw. Het object is parallel gelegen aan de A27, in zijn totaliteit circa 6.240 m². Kantoor en showroom van Lensvelt, Moooi en Canoof zijn reeds gevestigd in het pand. In het bedrijfsgebouw is een royale kantoorverdieping beschikbaar, onderdeel van het complex Minervum 7003 gelegen op het bedrijventerrein Hoogeind. De verdieping is vrij indeelbaar, zowel kamerindeling als open office behoren tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping heeft de kantoorruimte eigen voorzieningen zoals pantry, toiletruimte en een grote conference room. Het huren van turn-key kantoorruimte (inclusief meubilair) behoort tot de mogelijkheden. De ...

lees meer

In 2000 onder architectuur (Wiel Arets) gebouwd bedrijfsgebouw. Het object is parallel gelegen aan de A27, in zijn totaliteit circa 6.240 m². Kantoor en showroom van Lensvelt, Moooi en Canoof zijn reeds gevestigd in het pand. In het bedrijfsgebouw is een royale kantoorverdieping beschikbaar, onderdeel van het complex Minervum 7003 gelegen op het bedrijventerrein Hoogeind. De verdieping is vrij indeelbaar, zowel kamerindeling als open office behoren tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping heeft de kantoorruimte eigen voorzieningen zoals pantry, toiletruimte en een grote conference room. Het huren van turn-key kantoorruimte (inclusief meubilair) behoort tot de mogelijkheden.

De aangeboden ruimte heeft een totaal gebruiksoppervlak van circa 433 m² en is gelegen op de 1e verdieping. Dit metrage is exclusief de gangzone, toiletruimte, pantry en entree. Het totale metrage (incl. gang en entree) bedraagt ca. 540 m² bvo.

In de nabije omgeving en op eigen terrein bevinden zich een ruim aanbod van onbetaalde parkeermogelijkheden.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van:
- Gezamenlijke entree;
- Airconditioning;
- Alarminstallatie;
- Camerabeveiliging;
- Glasvezel op terrein;
- Aanwezige verlichtingsarmaturen;
- Verwarming;
- Toiletruimte;
- Pantry/keuken.

De ruimte kan turn-key, eventueel inclusief meubilair worden opgeleverd. Ook wensen/wijzigingen aan het opleveringsniveau zijn bespreekbaar tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities.

Bestemmingsplan ‘Hoogeind’ heeft dit gebouw de bestemming ‘bedrijventerrein’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs EUR 105,-- per m², per jaar te vermeerderen met BTW.

Het voorschot servicekosten bedraagt EUR 32,50 per m², per jaar te vermeerderen met BTW.
Betreffende onder andere* :
- Verbruik gas, water en elektra alsmede vastrecht;
- Schoonmaak algemene ruimtes;
- Schoonmaak onderhoud tuin;
- Onderhoud luchtbehandeling;
- Verzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;
- EBN beveiliging;
- Assurantiepremie buitenbeglazing;
- Administratiekosten ad 7% over bovenstaande zaken.
* e.e.a. onder voorbehoud aanvullende zaken en goedkeuring verhuurder.

Kenmerken

Adres: Minervum 7003
4817 ZL, Breda
Omgeving: Bedrijventerrein
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 2000
Vloeroppervlakte: 433 m²
Huurprijs: 105 m² jr
Parkeerplaatsen: Op eigen terrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: 32,50 m² jr
Energielabel: A

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Deze kantoorruimte ligt op industrieterrein Hoogeind te Breda. Dit terrein ligt aan de A27 aan de zuid-oost zijde van Breda. Bedrijventerrein Hoogeind is een van de meest representatieve bedrijventerreinen van Breda. Het is ruim opgezet, voorzien van diverse waterpartijen. In de directe omgeving zijn Jacobs Electro, RPS, Scholle, Amgen, Izico gevestigd. Op loopafstand ...

Deze kantoorruimte ligt op industrieterrein Hoogeind te Breda. Dit terrein ligt aan de A27 aan de zuid-oost zijde van Breda. Bedrijventerrein Hoogeind is een van de meest representatieve bedrijventerreinen van Breda. Het is ruim opgezet, voorzien van diverse waterpartijen. In de directe omgeving zijn Jacobs Electro, RPS, Scholle, Amgen, Izico gevestigd. Op loopafstand is een bushalte aanwezig van waaruit busverbindingen worden onderhouden met onder meer het centrum en het NS Centraal Station. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media