Warning:Invalid argument supplied for foreach()
Lange Brugstraat 8
Lange Brugstraat 8
WINKELRUIMTE

Lange Brugstraat 8

De hoofdwinkelstraat van Breda wordt gevormd door een viertal straten: de Ginnekenstraat, de Eindstraat, de Karrestraat en de Lange Brugstraat. In deze straten, die allemaal met elkaar verbonden zijn en in hartje van Breda liggen, vind je een aaneenschakeling van moderne winkelketens. Aan de Lange Brugstraat is de doorgang naar het trendy winkelhofje ‘t Sas en het winkelcentrum De Barones. Er zijn diverse landelijke en lokale retailers gevestigd, te weten Athlete’s Foot, Nancy Mode, Ziengs Schoenen, Mango, Panos, Epic Sneakerstore, Voetbalshop.nl en Kippie Breda. Winkelruimte begane grond met magazijnfunctiepantry en toilet aan de achterzijde. Verhuurder behoudt zich het rech...

lees meer

De hoofdwinkelstraat van Breda wordt gevormd door een viertal straten: de Ginnekenstraat, de Eindstraat, de Karrestraat en de Lange Brugstraat. In deze straten, die allemaal met elkaar verbonden zijn en in hartje van Breda liggen, vind je een aaneenschakeling van moderne winkelketens. Aan de Lange Brugstraat is de doorgang naar het trendy winkelhofje ‘t Sas en het winkelcentrum De Barones. Er zijn diverse landelijke en lokale retailers gevestigd, te weten Athlete’s Foot, Nancy Mode, Ziengs Schoenen, Mango, Panos, Epic Sneakerstore, Voetbalshop.nl en Kippie Breda.

Winkelruimte begane grond met magazijnfunctiepantry en toilet aan de achterzijde. Verhuurder behoudt zich het recht voor om bepaalde branches te weigeren / zonder opgave van redenen.

De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 115 m². Frontbreedte ca. 7,5 meter.

In de nabije omgeving zijn ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden (o.a. Parkeergarage Barones).

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Entree / winkelpui;
- Twee rolluiken;
- Warmte gordijn installatie;
- Airconditioning;
- Verlichtingsarmaturen;
- Zonneluifel;
- CV-verwarming;
- Pantry;
- Toilet;
Overige wensen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Bestemmingsplan ‘Binnenstad’ heeft dit gebouw de bestemming ‘Centrum-1’ Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Kenmerken

Adres: Lange Brugstraat 8
4811 WR, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Ligging: Centrum
Status: Verhuurd
Aanvaarding: Per 1 oktober 2021.
Bouwjaar: 1911
Vloeroppervlakte: 115 m²
Parkeerplaatsen: n.v.t.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Kaart en buurt

Over deze buurt

De Lange Brugstraat is het tweede gedeelte van de 3 Brugstraten in Breda en loopt vanaf de hoek Karrestraat tot aan de Nieuwstraat. De Lange Brugstraat wordt beoordeeld als goede A2 locatie.

De Lange Brugstraat is het tweede gedeelte van de 3 Brugstraten in Breda en loopt vanaf de hoek Karrestraat tot aan de Nieuwstraat. De Lange Brugstraat wordt beoordeeld als goede A2 locatie.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media