Kerkstraat 10
WINKELRUIMTE

Kerkstraat 10

Zeer fraaie en complete winkelruimte gelegen in het centrum van Oosterhout. Oosterhout is met ruim 53.000 inwoners en een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners een stad van formaat waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. De winkelruimte ligt op A1 locatie in de directe omgeving tref je ondermeer Intersport, Only for Men, Xenos, SNS bank, C&A en Intertoys gelegen. De aangeboden ruimte heeft een totaal oppervlak van circa 220 m².- Winkelruimte begane grond circa 140 m²- Opslag begane grond circa 40 m²- Opslag eerste verdieping circa 40 m² In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod aan betaalde en onbetaalde parkeermogelijkhe...

lees meer

Zeer fraaie en complete winkelruimte gelegen in het centrum van Oosterhout. Oosterhout is met ruim 53.000 inwoners en een verzorgingsgebied van 100.000 inwoners een stad van formaat waar de economische welvaart en vooruitgang niet aan voorbij is gegaan. De winkelruimte ligt op A1 locatie in de directe omgeving tref je ondermeer Intersport, Only for Men, Xenos, SNS bank, C&A en Intertoys gelegen.

De aangeboden ruimte heeft een totaal oppervlak van circa 220 m².
- Winkelruimte begane grond circa 140 m²
- Opslag begane grond circa 40 m²
- Opslag eerste verdieping circa 40 m²

In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod aan betaalde en onbetaalde parkeermogelijkheden.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Eigen entree;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Verwarming;
- Warmtegordijn;
- Aiconditioning;
- Toilet;
- Pantry.

Bestemmingsplan ‘Centrum 2017’ heeft dit gebouw de bestemming ‘Centrum’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs EUR 3.100.-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: nader te bepalen.

Kenmerken

Adres: Kerkstraat 10
4901 JG, Oosterhout
Omgeving: Stadscentrum
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Bouwjaar: 1870
Vloeroppervlakte: 220 m²
Huurprijs: € 3.100 mnd
Parkeerplaatsen: n.v.t.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Per auto: Oosterhout is goed bereikbaar via de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) alsmede de A27 (Breda-Utrecht). De winkelruimte (voorzijde) is in het voetgangersdomein van het centrum gelegen. Per openbaar vervoer: Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Voor specifieke informatie omtrent het openbaar vervoer verwijze...

Per auto: Oosterhout is goed bereikbaar via de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) alsmede de A27 (Breda-Utrecht). De winkelruimte (voorzijde) is in het voetgangersdomein van het centrum gelegen. Per openbaar vervoer: Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Voor specifieke informatie omtrent het openbaar vervoer verwijzen wij naar www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media