Hoge Mosten 20-24
KANTOORRUIMTE

Hoge Mosten 20-24

In dit representatieve kantoorgebouw, gelegen in kantorengebied “Westerhage” te Breda, is 981m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 2e en 4e verdieping. De kantoorvloer kan naar eigen wens worden ingericht. De omgeving van het object wordt gezien als een goed geoutilleerd zakencentrum met een groot aantal gerenommeerde bedrijven zoals Heliview, Luchtmacht, ABAB accountants, WDP, Radar, UCB Pharma en Truelime. Vanwege de strategische ligging is het gebied een uitstekende vestiging locatie voor bedrijven die zich willen profileren in de Benelux. De aangeboden ruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 981 m².Tweede verdieping circa 530 m² *Vierde verdie...

lees meer

In dit representatieve kantoorgebouw, gelegen in kantorengebied “Westerhage” te Breda, is 981m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 2e en 4e verdieping. De kantoorvloer kan naar eigen wens worden ingericht. De omgeving van het object wordt gezien als een goed geoutilleerd zakencentrum met een groot aantal gerenommeerde bedrijven zoals Heliview, Luchtmacht, ABAB accountants, WDP, Radar, UCB Pharma en Truelime. Vanwege de strategische ligging is het gebied een uitstekende vestiging locatie voor bedrijven die zich willen profileren in de Benelux.

De aangeboden ruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 981 m².
Tweede verdieping circa 530 m² *
Vierde verdieping circa 451 m²
* Deelverhuur bespreekbaar vanaf ca. 265 m²

Op eigen terrein en in de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Bij het gehuurde behoren totaal 20 parkeerplaatsen (norm 1:50).

De kantoorruimte op de 2e verdieping is in casco staat, de 4e verdieping wordt in huidige staat opgeleverd met onder meer de navolgende voorzieningen:
- aanwezige sanitair en keukenblok;
- systeemplafonds met verlichting;
- vloeren, met vloerbedekking gereed of met bestaande vloerbedekking;
- kabelgoten met elektra- en databekabeling (voor zover aanwezig);
- zonwering buitenzijde;
- mechanische ventilatie met topkoeling;
- verwarming met radiatoren;
- 2 toiletgroepen met 4 toiletten;
- keukeninrichting.

De afbouw (plafonds / verlichting / pantry) van de ruimte op de 2e verdieping zal voor rekening en indien gewenst door verhuurder geschieden. Wijzigingen aan het basis opleveringsniveau van de 2e verdieping of de huidige opleveringsniveau van de 4e verdieping kunnen door verhuurder tegen narder overeen te komen voorwaarden en condities naar wens van huurder worden aangepast.

Binnen het bestemmingsplan “Haagse Beemden” heeft dit gebouw de bestemming “kantoren”. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs

Kantoorruimte EUR 125,-- per m², te vermeerderen met BTW.
Parkeerplaatsen EUR 450,-- per plaats, per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

De servicekosten bedragen EUR 40,00 per m², per jaar, te vermeerderen met BTW. t.b.v. de kosten voor de nutsvoorzieningen inclusief vastrecht, schoonmaak algemene ruimtes, incl. toiletten, glasbewassing, tuin- en terreinonderhoud, gering en dagelijks onderhoud van de installaties ten behoeve van algemeen gebruik, wettelijke keuringen NEN, lift, noodverlichting en gebouw gebonden blusmiddelen, glasverzekering buitenbeglazing, vuilafvoer, gemeentelijke belastingen en heffingen indien van toepassing, administratiekosten ad. 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Kenmerken

Adres: Hoge Mosten 20-24
4822 NH, Breda
Omgeving: Kantorenpark
Ligging: Haagse Beemden
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Bouwjaar: 2001
Vloeroppervlakte: 981 m²
Huurprijs: € 125 m² jr
Huurbaar vanaf: 265 m²
Parkeerplaatsen: 20
Huurprijs parkeerplaatsen: € 450
Servicekosten: € 40
Energielabel: C

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Dit kantorengebied kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid met een ligging direct aan de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. Tevens is in het gebied een treinstation gelegen en een bushalte voor diverse streekbussen. Hierdoor is een goede bereikbaarheid gegarandeerd. Het centrum van Breda is binnen 10 autominuten bereikbaar.

Dit kantorengebied kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid met een ligging direct aan de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. Tevens is in het gebied een treinstation gelegen en een bushalte voor diverse streekbussen. Hierdoor is een goede bereikbaarheid gegarandeerd. Het centrum van Breda is binnen 10 autominuten bereikbaar.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media