Hoge Mosten 2-6
KANTOORRUIMTE

Hoge Mosten 2-6

AlgemeenIn het representatieve kantoorgebouw wordt een kantoorverdieping van circa 558 m² en 470 m², gelegen op de tweede en derde verdieping aangeboden. Deelhuur van een halve verdieping is mogelijk waarbij door en voor rekening van verhuurder shared services (ontvangstruimte, pantry en een vergaderruimte) worden toegevoegd. De omgeving van het object wordt gezien als een goed geoutilleerd zakencentrum met een groot aantal gerenommeerde bedrijven zoals Heliview, Luchtmacht, ABAB accountants, WDP, Radar, UCB Pharma en Truelime. Het gebouw is voorzien van een energielabel A. VloeroppervlakteDe aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 1.028 m².Tweede verdieping circa ...

lees meer

Algemeen
In het representatieve kantoorgebouw wordt een kantoorverdieping van circa 558 m² en 470 m², gelegen op de tweede en derde verdieping aangeboden. Deelhuur van een halve verdieping is mogelijk waarbij door en voor rekening van verhuurder shared services (ontvangstruimte, pantry en een vergaderruimte) worden toegevoegd. De omgeving van het object wordt gezien als een goed geoutilleerd zakencentrum met een groot aantal gerenommeerde bedrijven zoals Heliview, Luchtmacht, ABAB accountants, WDP, Radar, UCB Pharma en Truelime. Het gebouw is voorzien van een energielabel A.

Vloeroppervlakte
De aangeboden ruimte heeft een oppervlak van circa 1.028 m².
Tweede verdieping circa 558 m²
Derde verdieping circa 470 m² *
* deelhuur van 202 of 268 m² is bespreekbaar.

Bij deelverhuur zal verhuurder ca 40 m² inrichten met een coffee corner, wachtruimte en een vergaderruimte voor gezamelijk gebruik.

Tweede verdieping: 14 parkeerplaatsen, 9 parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 4 parkeerplaatsen zijn voorzien van een laadmogelijkheid.
Derde verdieping: 11 parkeerplaatsen 7 parkeerplaatsen op eigen terrein waarvan 3 parkeerplaatsen zijnvoorzien van een laadmogelijkheid.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- representatieve entree;
- liftinstallatie;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels radiatoren;
- systeemwanden glas;
- keukeninrichting met vaatwasser, magnetron en koelkast;
- horizontale lamellen;
- top koeling;
- kabelgoten ten behoeve van data- en elektrabekabeling;
- aanwezige databekabeling (cat 5e);
- brandslanghaspels;
- ontruimingsinstallatie;
- separaat dames en herentoilet.

Bestemmingsplan ‘Haagse Beemden’ heeft dit gebouw de bestemming ‘kantoren’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs

Kantoorruimte EUR 135,-- per m² per jaar, excl BTW
Kantoorruimte deelverhuur EUR 145,-- per m² per jaar, excl BTW
Parkeerplaatsen EUR 575,-- per plaats, per jaar, excl. BTW
Parkeerplaats met laadmogelijkheid EUR 1.000,-- per plaats, per jaar, excl. BTW

Servicekosten

De servicekosten bedragen EUR 45,- per m², per jaar, te vermeerderen met BTW, inclusief voorschot voor verbruik nutsvoorzieningen (GWE).

Kenmerken

Adres: Hoge Mosten 2-6
4822 NH, Breda
Omgeving: Kantorenpark
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1999
Vloeroppervlakte: 1.028 m²
Huurprijs: € 135 m² jr
Huurbaar vanaf: 202 m²
Parkeerplaatsen: 25 parkeerplaatsen
Huurprijs parkeerplaatsen: € 575 pp jr
Servicekosten: 45,00 m² jr
Energielabel: A

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Documenten

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie goede aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum van Breda is binnen 10 minuten bereikbaar. Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Op loopafstand bevindt zich het NS-Station Breda-Prin...

Bereikbaarheid Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de noordelijke rondweg van Breda heeft de locatie goede aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum van Breda is binnen 10 minuten bereikbaar. Bereikbaarheid per openbaar vervoer: Op loopafstand bevindt zich het NS-Station Breda-Prinsenbeek die verbinding geeft met het NS-station Breda-Centraal. Vanaf Breda-Centraal rijdt twee keer per uur de intercitydirect naar Rotterdam, Amsterdam-Schiphol en Amsterdam-Centraal. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.viabreda.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media