Heerbaan 246-246a
KANTOORRUIMTE

Heerbaan 246-246a

Kleinschalig kantoorgebouw met 4 zelfstandige kantoorunits. De kantoorunit is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en is voorzien van eigen pantry, toilet en 14 parkeerplaatsen. Deelverhuur is bespreekbaar in een unit op de begane grond en eerste verdieping. De locatie wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kantoorgebouwen en woningen. Op korte afstand van het object ligt winkelcentrum Heusdenhout. Door de ligging langs de noordelijke rondweg heeft het object een zichtwaarde. De op- en afrit van de rijksweg A27 ligt op steenworp afstand. In de nabije omgeving zijn o.a. INTO, Thermo Fisher Scientific, Bergman Clinics en Alfabeth Carlease gevestigd. De totale kantoorruimte he...

lees meer

Kleinschalig kantoorgebouw met 4 zelfstandige kantoorunits. De kantoorunit is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en is voorzien van eigen pantry, toilet en 14 parkeerplaatsen. Deelverhuur is bespreekbaar in een unit op de begane grond en eerste verdieping. De locatie wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van kantoorgebouwen en woningen. Op korte afstand van het object ligt winkelcentrum Heusdenhout. Door de ligging langs de noordelijke rondweg heeft het object een zichtwaarde. De op- en afrit van de rijksweg A27 ligt op steenworp afstand. In de nabije omgeving zijn o.a. INTO, Thermo Fisher Scientific, Bergman Clinics en Alfabeth Carlease gevestigd.

De totale kantoorruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 352 m², waarvan beschikbaar:
begane grond nr. 244 verhuurd
1e verdieping nr. 244a verhuurd
begane grond nr. 246 circa 91 m²
1e verdieping nr. 246a circa 96 m²

Deelverhuur per verdieping is bespreekbaar.

Bij de kantoorruimte behoren 14 parkeerplaatsen. Tevens zijn er in de omgeving voldoende parkeermogelijkheden.

Het object zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Entree / hal;
- Bestaande scheidingswanden;
- Mechanische afzuiging;
- LED-verlichting;
- Screens (zonwering) buitenzijde;
- Toilet;
- Pantry.

Bestemmingsplan “Heusdenhout” heeft dit gebouw de bestemming “kantoor”. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Heerbaan 246 - begane grond EUR 1.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.
Heerbaan 246a - 1e verdieping EUR 1.250,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen EUR 25,- per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

EUR 5,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. Servicekosten zijn t.b.v. het individuele waterverbruik, cv-onderhoud en groenvoorziening buiten.

Kenmerken

Adres: Heerbaan 246-246a
4817 NL, Breda
Omgeving: Snelweg
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1999
Vloeroppervlakte: 187 m²
Huurprijs: € 2.500 mnd
Huurbaar vanaf: 91 m²
Parkeerplaatsen: 14
Huurprijs parkeerplaatsen: € 25 pp mnd
Servicekosten: € 5 m² jr
Energielabel: C

Uw makelaar

Foto's

Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />
Notice:<i>Undefined index: aOptions</i><br />

Kaart en buurt

Over deze buurt

Per auto: Gelegen op steenworp afstand van de snelweg A27 (Breda - Utrecht) nabij industrieterrein Moleneind. Tevens een goede aansluiting op de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Het centrum van Breda ligt op een korte afstand. Per openbaar vervoer: Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig alsmede een HOV verbinding. De...

Per auto: Gelegen op steenworp afstand van de snelweg A27 (Breda - Utrecht) nabij industrieterrein Moleneind. Tevens een goede aansluiting op de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Het centrum van Breda ligt op een korte afstand. Per openbaar vervoer: Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig alsmede een HOV verbinding. Deze verbinding zorgt voor een snelle aansluiting met NS Breda Centraal. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media