Haagdijk 108b
WINKELRUIMTE

Haagdijk 108b

De winkelruimte is gelegen in het middengedeelte van de Haagdijk en is vanuit het noorden van het centrum een van de aanloopstraten naar het kernwinkelapparaat. De route, die in totaal ongeveer 2,5 kilometer lang is, begint op de Nieuwe Haagdijk en gaat via Haagdijk, Lange Brugstraat en Korte Brugstraat over naar de Grote Markt. De Haagdijk kenmerkt zich door haar diversiteit aan speciaalzaken gecombineerd met landelijke formules. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Albert Heijn, Runnersworld, Starshoe, Christine Le Duc, Peer‘s Optiek, Jean Berge en Dirven Men‘s Wear. De aangeboden winkelruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van 150 m².  winkelruimte     &...

lees meer

De winkelruimte is gelegen in het middengedeelte van de Haagdijk en is vanuit het noorden van het centrum een van de aanloopstraten naar het kernwinkelapparaat. De route, die in totaal ongeveer 2,5 kilometer lang is, begint op de Nieuwe Haagdijk en gaat via Haagdijk, Lange Brugstraat en Korte Brugstraat over naar de Grote Markt.

De Haagdijk kenmerkt zich door haar diversiteit aan speciaalzaken gecombineerd met landelijke formules. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Albert Heijn, Runnersworld, Starshoe, Christine Le Duc, Peer‘s Optiek, Jean Berge en Dirven Men‘s Wear.

De aangeboden winkelruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van 150 m². 

winkelruimte        circa 150 m²
frontbreedte        circa   12 m¹

Het object zal onder andere worden opgeleverd inclusief:

- entreepui;
- voorbereid voor zelfstandige voorzieningen gas, water en elektra;
- aansluitingen voor toilet en pantry.

Kenmerken

Adres: Haagdijk 108b
4811 TW, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Ligging: Centrum
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 1987
Vloeroppervlakte: 150 m²
Huurprijs: € 100 m² jr
Parkeerplaatsen: In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeermogelijkheden.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Documenten

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Door de centrale ligging ten opzichte van het centrum (kernwinkelgebied) is het pand met de auto goed bereikbaar. Voor het pand bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeerplaatsen. Centraal station Breda is met de bus te bereiken in een tijdsbestek van ongeveer een kwartier. De bushalte welke deze verbinding mogelijk maakt bevindt zich op loopafstand van de winkelru...

Door de centrale ligging ten opzichte van het centrum (kernwinkelgebied) is het pand met de auto goed bereikbaar. Voor het pand bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeerplaatsen. Centraal station Breda is met de bus te bereiken in een tijdsbestek van ongeveer een kwartier. De bushalte welke deze verbinding mogelijk maakt bevindt zich op loopafstand van de winkelruimte.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media