Graaf Hendrik III Plein 28-30
KANTOORRUIMTE

Graaf Hendrik III Plein 28-30

Verhuur van praktijkruimte. De voormalige kerk staat in het centrum van de wijk Boeimeer. Boeimeer is een woonwijk gelegen aan de zuidkant van Breda en is een driehoekig gebied waarlangs de beide Bredase rivieren de Mark en de Aa in een stompe punt naar elkaar toelopen. De locatie is uitstekend bereikbaar via de Graaf Hendrik III Laan. Dit is de verbindingsweg tussen het stadscentrum van Breda en de zuidelijke rondweg. In de directe omgeving is een winkelcentrum en een zorgcentrum gelegen. De voormalige kerk met secretariaat wordt te huur aangeboden (gezamenlijk en separaat) waarbij de ruimte nog geheel naar eigen wens kan worden ingedeeld en ingericht. Een gedeelte van de voormalige ker...

lees meer

Verhuur van praktijkruimte.

De voormalige kerk staat in het centrum van de wijk Boeimeer. Boeimeer is een woonwijk gelegen aan de zuidkant van Breda en is een driehoekig gebied waarlangs de beide Bredase rivieren de Mark en de Aa in een stompe punt naar elkaar toelopen. De locatie is uitstekend bereikbaar via de Graaf Hendrik III Laan. Dit is de verbindingsweg tussen het stadscentrum van Breda en de zuidelijke rondweg. In de directe omgeving is een winkelcentrum en een zorgcentrum gelegen. De voormalige kerk met secretariaat wordt te huur aangeboden (gezamenlijk en separaat) waarbij de ruimte nog geheel naar eigen wens kan worden ingedeeld en ingericht. Een gedeelte van de voormalige kerk is verhuurd aan SHL - bloedafname.

De aangeboden praktijkruimte heeft een oppervlak van circa 710 m².
Graaf Hendrik III Plein 28:
- Voormalig secretariaat begane grond circa 160 m²
- Voormalig secretariaat eerste verdieping circa 140 m²
Graaf Hendrik III Plein 30:
- Voormalige kerk begane grond circa 305 m²
- Voormalige kerk eerste verdieping circa 105 m²
Totaal circa 710 m²
* deelverhuur mogelijk 

In de nabije omgeving zijn voldoende onbetaalde parkeermogelijkheden. De verwachting is dat op termijn betaald parkeren / vergunninghouders wordt ingevoerd.

Het object wordt aangeboden in huidige staat en is onder andere voorzien van;
Graaf Hendrik III plein 28 (vm. Secretariaat)
- Entree met trapopgang;
- Toiletgroep per verdieping;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Ventilatie;
- Vloerbekleding;
- Stoffering;
- Pantry met inbouwapparatuur.
Graaf Hendrik III plein 30 (vm. Kerk)
- Entree met toiletruimte;
- Verwarming (vloer) en ventilatie;
- Verlichtingsarmaturen.
Eigenaar is bereid om, tegen nader overeen te komen voorwaarden en condities, de ruimte aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

Bestemmingsplan ‘Boeimeer’ heeft dit gebouw de bestemming ‘maatschappelijke doeleinden’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen. nl raadplegen.

Huurprijs vanaf EUR 165,- per m² per jaar, geen BTW van toepassing.

Eigenaar is bereid om de ruimte aan te passen aan de wensen van de gebruiker, de huurprijs zal naargelang de investeringen aanpast worden.

Servicekosten n.t.b.

Kenmerken

Adres: Graaf Hendrik III Plein 28-30
4819 CL, Breda
Omgeving: Woonomgeving
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 2005
Vloeroppervlakte: 710 m²
Huurprijs: € 165 m² jr
Huurbaar vanaf: 300 m²
Parkeerplaatsen: n.v.t.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: Door middel van het nabijgelegen singeltracé is de locatie met de auto goed bereikbaar vanuit het centrum of andere wijken in Breda. De zuidelijke rondweg van Breda is op 2 minuten rijden afstand en zodoende heeft men een snelle aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Bereikbaarheid p...

Bereikbaarheid per auto: Door middel van het nabijgelegen singeltracé is de locatie met de auto goed bereikbaar vanuit het centrum of andere wijken in Breda. De zuidelijke rondweg van Breda is op 2 minuten rijden afstand en zodoende heeft men een snelle aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Bereikbaarheid per OV: Vanaf het NS station Breda gaan meerdere buslijnen en binnen 10 minuten arriveer je bij de dichtstbijzijnde bushalte aan de Grote Spie. Vervolgens is het nog 2 minuten lopen naar de locatie. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.9292.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media