Ginnekenweg 96
KANTOORRUIMTE

Ginnekenweg 96

Een karakteristiek herenhuis bestaande uit 3 bouwlagen met achtertuin gelegen aan de Ginnekenweg welke het centrum met het Ginneken verbindt. De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en daarbij behoort een ruim dakterras. Overige huurders in het pand zijn Kremers Advocaten, Roks Belastingadviseur en Van Rotsvoort. Onderstaande grootte zijn netto m² en zonder toeslag van algemene ruimtes.- Tweede verdieping                     ca. 75 m² met dakterras  In de nabije omgeving zijn betaalde parkeermogelijkheden. De wijk Zandberg is vanaf 1 december 2020 vergunninggebied. Voor meer informatie e...

lees meer

Een karakteristiek herenhuis bestaande uit 3 bouwlagen met achtertuin gelegen aan de Ginnekenweg welke het centrum met het Ginneken verbindt. De te huur aangeboden kantoorruimte is gelegen op de tweede verdieping en daarbij behoort een ruim dakterras. Overige huurders in het pand zijn Kremers Advocaten, Roks Belastingadviseur en Van Rotsvoort.

Onderstaande grootte zijn netto m² en zonder toeslag van algemene ruimtes.
- Tweede verdieping                     ca. 75 m² met dakterras 

In de nabije omgeving zijn betaalde parkeermogelijkheden. De wijk Zandberg is vanaf 1 december 2020 vergunninggebied. Voor meer informatie en beschikbaarheid van vergunningen kunt u contact opnemen met de gemeente Breda. Parkeren in de achtergelegen parkeergarage is bespreekbaar, beschikbaarheid en huurprijs op aanvraag.

Deze turnkey kantoorruimte zal in huidige staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van;
- Representatieve entree;
- Airco;
- Internet;
- Aanwezige stoffering;
- Medegebruik keuken voorzien van vaatwasser, koelkast en magnetron;
- Aanwezige verlichtingsarmaturen;
- Toiletruimte.
Gebruik van meubilair in overleg.

Bestemmingsplan “Zandberg” geeft dit gebouw de bestemming “Gemengd-1”. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs

Kantoorruimte 2e verdieping EUR 1.350, -- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

Kantoorruimte 2e verdieping n.t.b.

Deze servicekosten hebben onder andere betrekking op het gebruik van gas, water en elektra, afvalstoffenheffing, schoonmaak algemene ruimtes, onderhoud van de aanwezige installaties, zakelijke gebruikerslasten e.d.

Kenmerken

Adres: Ginnekenweg 96
4818 JJ, Breda
Omgeving: Woonomgeving
Ligging: Zandberg
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Bouwjaar: 1900
Vloeroppervlakte: 75 m²
Huurprijs: € 1.350 mnd
Parkeerplaatsen: Bespreekbaar op eigen terrein.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.t.b.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de zuidelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is via de Ginnekenweg zeer snel bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Nabij h...

Bereikbaarheid per auto: Door de ligging nabij de zuidelijke rondweg van Breda heeft de locatie directe aansluiting op zowel de rijksweg A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen) als de rijksweg A27 (Utrecht/Breda). Het stadscentrum is via de Ginnekenweg zeer snel bereikbaar. Bereikbaarheid per OV: Zeer volledig openbare voorzieningen met hoog openbaar vervoer frequentie. Nabij het object zijn bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer aanwezig. Aanvullende informatie hierover is verkrijgbaar via ons kantoor en op www.viabreda.nl.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media