Ginnekenstraat 145
WINKELRUIMTE

Ginnekenstraat 145

De winkelruimte is gelegen op steenworp afstand van het Van Coothplein en ligt aan het begin van het A1 winkelgebied Ginnekenstraat - Eindstraat. Er zijn diverse landelijke retailers gevestigd, te weten Zeeman, Wibra, Blokker, Hans Anders, Lin-O-Lux en de Chocolat Company. De winkelruimte is recent netjes gemaakt met een nieuw systeemplafond met verlichting, vloerbedekking en wandafwerking. De winkelruimte is met de tweede toegangsdeur uitstekend met de auto bereikbaar via de Keizerstraat - Achter de Lange stallen, waar de Molsparking gelegen is. De aangeboden winkelruimte begane grond heeft een oppervlak van circa 200 m². Voor meer informatie verwijzen wij u naar de plattegrond. I...

lees meer

De winkelruimte is gelegen op steenworp afstand van het Van Coothplein en ligt aan het begin van het A1 winkelgebied Ginnekenstraat - Eindstraat. Er zijn diverse landelijke retailers gevestigd, te weten Zeeman, Wibra, Blokker, Hans Anders, Lin-O-Lux en de Chocolat Company. De winkelruimte is recent netjes gemaakt met een nieuw systeemplafond met verlichting, vloerbedekking en wandafwerking. De winkelruimte is met de tweede toegangsdeur uitstekend met de auto bereikbaar via de Keizerstraat - Achter de Lange stallen, waar de Molsparking gelegen is.

De aangeboden winkelruimte begane grond heeft een oppervlak van circa 200 m². Voor meer informatie verwijzen wij u naar de plattegrond.

In de nabije omgeving bevindt zich een ruim aanbod van betaalde parkeermogelijkheden.

Het object is onder andere voorzien van;
- Winkelpui / entree;
- Systeemplafond met verlichting;
- Klimaatsysteem (verwarming en koeling);
- Magazijnruimte;
- Toilet;
- Pantry.

Bestemmingsplan ‘Binnenstad’ heeft dit gebouw de bestemming ‘Centrum-1’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Huurprijs: EUR 279,- per m², per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Kenmerken

Adres: Ginnekenstraat 145
4811 JG, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg.
Bouwjaar: 1995
Vloeroppervlakte: 200 m²
Huurprijs: € 279 m² jr
Parkeerplaatsen: n.v.t.
Huurprijs parkeerplaatsen: n.v.t.
Servicekosten: n.t.b.

Uw makelaar

Sacha Uitdewilligen

Sacha Uitdewilligen

06 55 11 84 40 sacha@lucvastgoed.nl

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

De Ginnekenstraat is één van de bekendste winkelstraten in het centrum van Breda. Het object is gelegen aan de zuidkant van de Ginnekenstraat nabij het gezellige Van Coothplein. Op steenworp afstand is de Molsparking gelegen.

De Ginnekenstraat is één van de bekendste winkelstraten in het centrum van Breda. Het object is gelegen aan de zuidkant van de Ginnekenstraat nabij het gezellige Van Coothplein. Op steenworp afstand is de Molsparking gelegen.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media