Fellenoordstraat 86-88
KANTOORRUIMTE

Fellenoordstraat 86-88

In het gebouw ‘Roofgarden’ is er een moderne en lichte kantoorverdieping met een uniek, gemeenschappelijk dakterras beschikbaar. Het gebouw is onlangs gerenoveerd, waarbij er o.a. een moderne centrale entree en hedendaagse gemeenschappelijke ruimte op de 3e verdieping met toegang tot een groot dakterras zijn gerealiseerd. De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd en is o.a. voorzien van nieuwe systeemplafonds met nieuwe verlichting. De beschikbare kantoorruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 629 m². -2e verdiepingunit 2.1 circa 629 m² deelhuur bespreekbaar vanaf 315 m². Huurders van de 2e verdieping maken gebruik van de gezamenlijke ruimten op de 3e ...

lees meer

In het gebouw ‘Roofgarden’ is er een moderne en lichte kantoorverdieping met een uniek, gemeenschappelijk dakterras beschikbaar.

Het gebouw is onlangs gerenoveerd, waarbij er o.a. een moderne centrale entree en hedendaagse gemeenschappelijke ruimte op de 3e verdieping met toegang tot een groot dakterras zijn gerealiseerd.

De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd en is o.a. voorzien van nieuwe systeemplafonds met nieuwe verlichting.

De beschikbare kantoorruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 629 m².

-2e verdieping
unit 2.1 circa 629 m²

deelhuur bespreekbaar vanaf 315 m².

Huurders van de 2e verdieping maken gebruik van de gezamenlijke ruimten op de 3e verdieping zijnde coffee corner/keuken en dakterras.

Bij het gehuurde hoort een groot parkeerterrein waar naar rato van het aantal gehuurde m² parkeerplaatsen worden toebedeeld. Op dit moment zijn er nog 17 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Deze ruime parkeergelegenheid is uniek voor een dergelijke centraal gelegen kantoorlocatie.

Het object zal onder andere worden opgeleverd inclusief:
- Gerenoveerde centrale entreehal;
- twee liften;
- nieuw systeemplafond met duurzame verlichtingsarmaturen;
- topkoeling;
- nieuwe gemeenschappelijke ruimte met coffee corner op de 3e verdieping;
- dakterras met zitgelegenheid op de 3e verdieping voor gemeenschappelijk gebruik;
- te openen ramen;
- intercominstallatie;
- kabelgoten t.b.v. telefonie, elektra en databekabeling.

Bestemmingsplan “binnenstad” heeft dit gebouw de bestemming kantoren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor of de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen.

Kantoorruimte 2e verdieping (gerenoveerd) EUR 120,-- per m², per jaar te vermeerderen met BTW

Parkeerplaatsen EUR 450,-- per plaats, per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen EUR 35,-- per m², per jaar te vermeerderen met BTW, inclusief voorschot voor verbruik nutsvoorzieningen (GWE).

Kenmerken

Adres: Fellenoordstraat 86-88
4811 TJ, Breda
Omgeving: Stadscentrum
Ligging: Centrumgebied
Status: Te huur
Aanvaarding: In overleg
Bouwjaar: 1998
Vloeroppervlakte: 629 m²
Huurprijs: € 120 m² jr
Huurbaar vanaf: 315 m²
Parkeerplaatsen: 17
Huurprijs parkeerplaatsen: € 450 jr
Servicekosten: € 35 m² jr

Uw makelaar

Foto's

Kaart en buurt

Over deze buurt

Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de zuidelijke rondweg van Breda en doordat de locatie een directe aansluiting heeft op zowel de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) als A27 (Breda-Utrecht). Op loopafstand bevinden zich bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer. Het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen is binnen 10 m...

Het object is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij de zuidelijke rondweg van Breda en doordat de locatie een directe aansluiting heeft op zowel de snelweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) als A27 (Breda-Utrecht). Op loopafstand bevinden zich bushaltes ten behoeve van het stads- en streekvervoer. Het NS Centraal Station met zeer volledige voorzieningen is binnen 10 minuten bereikbaar.

Meer informatie opvragen

Stuur ons een berichtje door middel van het formulier of kom telefonisch direct met ons in contact door te bellen met 076-5650466.

LUC is ook aanwezig op social media